Loading...
Persoonlijk

What’s in my bag?

What's in my bag

Oeff! What a beauty. Ik wilde deze tas al een hele tijd, en tot mijn genoegen zag ik ‘m een paar weken terug ineens in de aanbieding bij H&M. Van 40 voor 25, dus die werd meteen van mij. Ik heb meestal zwarte tassen, en was niet ontevreden over de tas die ik voor deze gebruikte. Maar met de regen en sneeuw waar we de laatste tijd mee te maken hadden, was hij niet zo handig, omdat er geen (rits)sluiting in zat. Deze grijze tas heeft mooie donkerblauwe accenten én een ritssluiting. Tijd voor een nieuwe “What’s in my bag“!

What's in my bag

What's in my bag

De zijkanten van deze tas zijn van een soort (fake)suede, helaas blijven daar ontzettend snel pluisjes en haren aan hangen. Maar de kleur vind ik waanzinnig mooi, heel chique! Het is verder een goede stevige tas van prima kwaliteit. De print die in het (nep)leer zit vind ik altijd erg mooi; niet egaal, maar ook niet ontzettend opvallend.

What's in my bag

Om de chaos in mijn tas enigszins te beperken heb ik de meeste inhoud onderverdeeld in tasjes. Na een tijdje zit mijn tas altijd helemaal vol met papiertjes, bonnetjes, pennen en andere losse dingetjes die zinloos zijn en ervoor zorgen dat ik niets terug vind. Om belangrijke dingen makkelijk terug te vinden heb ik dus die tasjes.

Verder zit er in mijn tas mijn portemonnee, mijn telefoon(hoesje), een zonnebril, mijn iPad mini, een waterfles (bobble) en een paraplu. Voorbereid op alles dus!

What's in my bag

Dit kleine tasje van Marc Jacobs kocht ik vorig jaar (of was het het jaar daarvoor alweer?) voor mijn verjaardag. Hierin bewaar ik een dosis van mijn visitekaartjes, visitekaartjes die ik van anderen krijg, een externe lader voor mijn iPhone en een tas ophanger. Tas ophanger? Ja, deze kan ik zo uitklappen dat ik ‘m aan een tafel kan hangen zodat ik een haakje voor mijn tas heb. Dan hoef ik hem nergens op de grond te zetten! Luv this.

What's in my bag

Het grotere zwarte tasje zit bomvol handigheidjes. Hij hoort in principe bij mijn vorige tas, daar zat ook een lus aan waar ik hem aan kon hangen. Ik heb hem gewoon mee genomen naar mijn nieuwe tas, want ik vind het tasje zowel mooi als handig qua grootte. Hier in zit een doosje met oordopjes, een spiegeltje, desinfecterende hand gel, een kleine deodorant, een neusspray (ugh, die verkoudheid!), een lippenbalsem, een mini mascara, tampons (yes, we need them. Always.) en pleisters.

Een hele hoop, als ik het zelf zo mag beoordelen, en mijn tas is daarom ook bepaald niet licht. Als ik naar school ga zit er uiteraard ook wat te eten in (vaak broodjes en een appel) en mijn macbook. Het komt wel eens voor dat ik niet eens zin heb om naar school te gaan omdat ik dan die hele tas mee moet slepen. Haha, wat een onzin he.

Anyway, als je iets nodig hebt, kun je er van uit gaan dat ik het wel bij me heb. Meestal is dat inclusief paracetamol en ibuprofen, maar die waren nu op. First aid kit!

Wat voor zinnigs en onzinnigs zit er in jouw tas?

5 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.