Loading...
Beauty

What a girl wants: Dot by Marc Jacobs

Find a man who knows what you want without you needing to tell him. Ik heb er zo een! En hij is geweldig!

Een tijdje terug heb ik geschreven over een nieuwe geur van Marc Jacobs die recent gelanceerd is, Dot genaamd. Als groot aanbieder van Marc Jacobs heb ik meerdere geuren van hem. Dot mocht daar dus echt niet aan ontbreken.

Nog voordat hij wist dat ik over Dot geschreven had, had mijn vriend ‘m al voor me besteld, nog voor ik wist dat hij iets voor me wilde kopen. I’m so lucky! Niet veel later werd ik dus verrast met dit fijne geurtje, dat met open armen ontvangen werd en zich fijn bij de rest van de familie kon voegen.

Ik heb de 30ml versie, waar ik vaak wel een hele tijd mee doe icm de andere geuren die ik graag gebruik. Ik moet zeggen dat ook deze fragrance van Marc mij weer erg gelukkig maakt! Het zijn altijd erg elegante en lichte geuren, heel vrouwelijk en lekker fris. Just what I need!

Men who can make a woman happy… Wow! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.