Loading...
Beauty

Wella System Professional

Haarproducten in overvloed! Dankzij de goodiebox van de Beautywebshop John Beerens. Ze verkopen er de beste haarproducten, en geven mij de kans zo nieuwe (voor mij onbekende) merken te proberen. Wella is natuurlijk een algemeen bekend merk, je vindt het namelijk ook ‘gewoon’ bij de drogisterij. De lijn System Professional is daarentegen voor mij nieuw.

image

Ik kreeg deze vier sample tubes. Een ‘smoothen’ shampoo, ‘repair’ masker, ‘shine define’ masker en ‘color save’ masker. Maskers zijn altijd fijn! En afwisseling in shampoos is ook (g)een overbodige luxe. Bloos

image

De maskers hebben een wat dikkere structuur. De shampoo is behoorlijk vloeibaar. Meestal heb ik eigenlijk ook mijn shampoo wat dikker, dus ben benieuwd of dit juist wel of niet bevalt.

Maskers staan voor mij bekend als een vervanging van conditioner. Ze maken je haar gladder, zachter, non-pluizig en zorgen dat je haar makkelijk doorkambaar. Het repair masker zal de gezondheid van je haar verbeteren, de shine define laat het extra glanzen en de color save laat je haar zijn kleur behouden. Nu is color save vaak zinvol voor donker gekleurd haar, of haar dat niet in je eigen kleur geverfd is (een variant erop dus). Ik heb blond haar en heb het lichter blond geverfd. Heb niks te klagen over het vervagen van mijn kleur dus de color save heb ik ook niet getest.

image

Doesn’t it look happy-for-your-hair? Jawel! Dus gelijk in de douche gesprongen en aan de slag gegaan met shampoo en maskertjes. Er staat dat je je haar eerst moet wassen en het masker dan moet aanbrengen op vochtig haar (eerst even je haar uitknijpen dus, dat het niet kletsnat is). Je masseert het in, laat het 5 minuutjes zitten en uitwassen maar! Ik ben vaak wel gauw tevreden, maar wil eigenlijk dat alles smooth verloopt; ik heb helemaal geen zin eerst mijn haar te moeten uitknijpen! En zo iets vergeet ik natuurlijk ook. Het kan dus zijn dat ik mijn haar heb behandeld wanneer het nog super nat was; maar het is gelukt.

De shampoo is niet mijn uber favoriet. Ik vind hem echt te dun en heb het idee dat ik er daardoor ook meer van nodig heb om mijn haar goed in te masseren met de shampoo (tegen mijn snelsnel theorie in).

De maskers daarentegen heb ik niets over te klagen! Mijn haar is een beetje dood aan de onderkant, en geen enkel masker kan dat zomaar verbeteren. My hair needs a pair of scissors… Toch ziet het er wat beter gevoed uit! Ik denk wel dat als je echt een beetje dat droge haar hebt, dit masker veel goeds voor je doet.

Het shine define masker is echt super. Mijn haar glanst een stuk meer dan voor het gebruik. Maskers hoef je niet dagelijks te gebruiken maar 1 á 2 keer in de week is prima, en daar zou ik dit masker van Wella System Professionals maar al te graag voor willen gebruiken. Na gebruik voelt mijn haar (met beide maskers) lekker zacht aan, ik kan het fijn doorkamen en het straalt. Alles wat je haar wilt 😉

Je kunt deze producten van Wella System Professionals gewoon bestellen in de Beautywebshop John Beerens! Voor 200ml betaal je €20,16 en voor maar liefst 400ml betaal je €28,70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.