Loading...
Geen categorie

Welikefashion sale favorieten

Schermafbeelding 2014-10-19 om 10.58.14

Joeeehh! Wie houdt er nou niet van sale?! Ik kreeg een mail in mijn inbox van Welikefashion over een héle hoop items ónder de 20 euro. En dat betekent pas wat wanneer je weet wat een mooie (en prijzige) items er in de welikefashion shop zitten. Ik koos mijn favorieten uit (ik heb ze (nog) niet besteld) en laat ze vandaag aan je zien. Een sneak peek in mijn stijlvoorkeur? Yes. Kijk mee en vertel me vooral wat je vind van mijn gekozen items en welke items jouw favoriet zijn!

 

Hierboven vind je Ichi jeans van €59,95 voor €15,95, een sweater van Vila van €26,95 voor €9,95 en een top van Second Female van €64,95 voor €15,95 nou dát noem ik pas sale. Het is dat ik mezelf beloofd heb even geen kleding meer te kopen én dat niet alles nog op voorraad is in de webshop, maar anders had ik deze drie items sowieso gescoord. Ze zijn misschien niet super indrukwekkend, maar het zijn wel items die je altijd kunt dragen. En ze passen in mijn all black everything kleurenpalet, dat ik de laatste tijd alleen draag.

Schermafbeelding 2014-10-19 om 10.59.10

Door naar iets feestelijkers. Want ja, ik bereid me alweer voor op kerst en oud & nieuw. Jullie niet?! Hierboven staan een jurk van Supertrash van €99,95 voor €19,95, een top van Second Female van €89,95 voor €15,95 en een peplum rok van MbyM van €59,95 voor €9,95. Allemaal toch iets specialer door bijvoorbeeld een a-symmetrische lijn, zwarte ‘diamantjes’ of gewoon het peplum model. Mét kleur! Ik zou de rok zelf dragen met een basic strak zwart t-shirt en dan ook een zwarte losse blazer of vestje. Om het allemaal wat in te perken.

Fine by me! Wat vind jij van deze items en heb je nog iets moois kunnen vinden bij de Welikefashion sale?

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.