Loading...
Geen categorie

Webshop: Mona-Mode.nl

mona-mode badmode

Er werd mij gevraagd een artikel te schrijven voor Mona-Mode.nl, een webshop waar ik nog geen ervaring mee had. Ik zag meteen dat de doelgroep van de webshop wat ouder is dan de doelgroep van Supermaxxx.nl maar toch leek het me een goed idee om hier een artikel over te schrijven. Mona-Mode heeft namelijk een handige badmode guide, en als het zonnetje door gaat zo lekker te schijnen, dan kunnen we die wel gebruiken!

mona-mode badmode

In de badmode guide kun je kiezen voor pasvormtips, verschillende modellen, verschillende functies en tips voor onderhoud van je badmode. De pasvormtips zijn erg handig. Je kunt daar kiezen uit ‘kleine buste’, ‘volle buste’, ‘brede heupen’ of ‘rond buikje’. Ik koos voor ‘volle buste’ en kreeg de tips die je hierboven kunt lezen. Ook staan er gelijk een aantal items die goed bij deze pasvorm staan!

Je kunt de guide gebruiken om te zien wat goed staat bij jouw figuur én je kunt meteen wat fijne badmode shoppen! Het is misschien niet allemaal zo “hip” als je gewend bent, maar er zitten zeker mooie items tussen!

Nog een tip van mij, voor jullie is de win actie die momenteel loopt op Mona-Mode. Je kunt er namelijk €3000,- contant winnen óf een stedentrip naar Milaan voor twee personen! Ik zou zeggen, neem zeker even een kijkje!

Heb jij ervaring met Mona-Mode en heb je wat aan de badmode guide?

Disclaimer
Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.