Loading...
Geen categorie

Webshop: Mesenso.nl

Mesenso.nl parels

Je kent vast de uitspraak: Diamonds are a girls best friends. Mesenso.nl vroeg me een artikel te schrijven en na het zien van de webshop, denk ik dat parels net zo’n grote rol spelen! Ik weet niet zoveel van parels maar Mesenso maakt er prachtige sieraden mee. Benieuwd naar wat er op mijn parel wishlist staat?

Mesenso.nl parels

Als eerste dit armbandje, dat er in verschillende soorten en maten is. Hoe groter de parels, hoe duurder het armbandje. Ik ben dol op armbandjes en een met parels heb ik helaas nog niet. Dit armbandje heeft witte zoetwaterparels van circa 8mm. Hij kost €179,00

Mesenso.nl parels

Mocht ik een keer ten huwelijk gevraagd worden, dan zou ik het helemaal niet erg vinden als mijn verlovingsring een parel heeft! Deze ring is van sterling zilver en bevat een witte zoetwaterparel van 9mm. Hij kost €59,00 en dat vind ik ‘m helemaal waard!

Mesenso.nl parels

De oorbellen die ik het meest draag zijn toch wel de ‘knopjes’ of ‘oorstekers’. Hoe gaaf is het als je echte parel in je oren hebt hangen? Voor deze oorstekers geldt hetzelfde: hoe groter de parel, hoe duurder het item. De parels variëren van 6mm tot 11mm en €98,00 tot €398 — Deze parels zijn ook te krijgen in een champagne, lila of abrikoos kleur!

Wat is jouw favoriete parel item van Mesenso.nl?

Disclaimer
Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.