Loading...
Beauty

Webecos: Sponge face cleanser

In mijn artikel over de beautybox van vorige maand zag je dit product al voorbij komen. De sponge face cleanser van Webecos. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder van het merk gehoord had. Ik werd wel errrrug nieuwsgierig toen ik ‘sponge face cleanser’ las. Een cleanser waar kleine sponsjes in zitten? Sounds weird.

Webecos verkoopt ‘goede’ producten omdat ze nooit op dieren getest worden. Zeker een voordeel. Maar maakt dit het ook echt een goed product? Tijd om het zelf te ervaren!

In de tube zit een wat dikkere witte crème, zoals je ziet. Er zit geen bepaalde geur aan, maar hij is lekker mild. Zo’n geur die je verwacht als je enkel je gezicht ‘cleanst’. Niet alleen de geur, ook de substantie zelf is mild en daardoor geschikt voor elk huidtype.

In eerste instantie zie je de sponsjes niet direct zitten, maar ze zijn er echt! Je voelt ze ook wanneer je je huid inmasseert. Het zijn een soort kleurloze balletjes, een beetje als in een scrub, maar dan zacht. Deze sponsjes lossen ook niet op naar mate je inmasseert, dus dit spoel je na gebruik weer af.

Ik ben onwijs enthousiast over deze cleanser, mijn gezicht voelt na gebruik namelijk echt heerlijk aan. Ook als je overdag een op pepper nodig hebt, is dit heerlijk spul. De cleanser voelt als een soort zachte scrub en laat je huid hierdoor schoon en ‘vernieuwd’ achter. Je kunt ‘m altijd gebruiken; dus ‘s ochtends als je net uit bed komt (hmmm, refresh!) maar ook zeker ‘s avonds na een lange, zware of uitdrogende dag. De cleanser laat geen voelbaar of zichtbaar laagje achter op je niet, dus niet vettig of iets dergelijks. Nee, je gezicht voelt aan alsof je een hele dag heerlijk geslapen hebt op een rustig wit strand. Helemaal kalmerend dus. Ik hou ervan!

De Sponge Face Cleanser van Webecos kost €14,90 voor 100 ml – Dit is een erg gangbare prijs voor de kwaliteit van het product! Bestellen kun je doen op webecos.nl door middel van het bestelformulier, maar als je het jezelf een stuk makkelijker wilt maken kun je ook bestellen bij bijvoorbeeld Careforskin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.