Loading...
Beauty

Voor de winter: Avène Cold Cream

Avène Cold Cream

Ik heb weer een lekkertje voor de winter! Het is nog niet hélemaal zo ver, maar voorbereiden lijkt me geen overbodige luxe. Dat mijn huid ineens droog is wanneer het vriest en sneeuwt, dat is allang geen geheim meer. Dat ik daar weer een fijne body lotion tegen gevonden heb, dat mag ook geen geheim meer zijn! Van Farmaline ontving ik laatst een mooi pakketje met wat fijne producten om te testen, onder andere deze Cold Cream van Avene. Ik schreef al eens eerder over Avene, bijvoorbeeld het Thermal Spring Water. Niets te klagen over dit merk, en daarom is het ook zo fijn dat ik jullie vandaag weer een nieuw topproduct kan laten zien!

Avène Cold Cream

Deze Cold Cream van Avene is een body lotion die vooral je huid verzacht en verzorgd. Hij is geschikt voor de gevoelige en extra gevoelige huid, maar is daarom voor de ‘normale’ huidjes in de winter ook erg fijn. Ik heb geen gevoelige huid van mijzelf, maar in de winter kan hij toch wat minder hebben. Dan heb ik sneller droge of schrale plekken, en is een zachte, verzorgende lotion toch prettig!

Avène Cold Cream

Niet anders dan verwacht; een witte crème. Hij voelt erg zacht aan op de huid en trekt erg snel in. Dat vind ik zelf altijd belangrijk aan een (body) lotion, omdat je die toch vaak aanbrengt voor je kleren aanbrengt en/of andere dingen moet doen. Hij ruikt een beetje kruidig, totaal niet onprettig. De Cold Cream zit boordevol verzorgende olien, bijenwas die je huid extra beschermt en natuurlijk het thermal spring water, wat Avène Avène maakt!

De combinatie van alle ingrediënten zorgt voor een lekkere zachte crème die mijn droge huid zachter maakt en mijn huid (droog of niet) beschermt tegen invloeden van buitenaf. Omdat hij snel intrekt is het aanbrengen zo gedaan en dat zorgt ervoor dat deze Cold Cream handig in gebruik is. Ik stem voor! Lekker product tijdens de koude dagen.

De Avène Cold Cream kun je online bestellen bij Farmaline voor €14,85 (100ml)

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.