Loading...
Beauty

Verzamelreview: 3 x Essence Long Lasting Lipsticks

Twee weken terug schreef ik over drie lipsticks waaronder één Essence long lasting lipstick. Deze zijn tamelijk nieuw en over de kleur die ik daar had was ik erg tevreden. In totaal zijn er tien verschillende kleuren die echt variëren van licht tot donker. Omdat ik hier zo van houd, heb ik er drie Essence long lasting lipsticks bij gekocht! Dit zijn de kleuren 04 ‘On the Catwalk!’, 07 ‘Natural Beauty’ en 10 ‘Cotton Candy’. Een medium rode kleur, een my lips but better kleur en een fellere roze kleur. Kijk mee naar de swatches!

Essence Long Lasting Lipstick swatches

Ik vind Essence er vaak als een goedkoop merk uit zien, niet erg want dat is het ook. Maar voor een net wat meer luxe gevoel is een goed uiterlijk toch ook niet verkeerd. Dat hebben ze hier mooi aangepakt door de mat zwarte hulzen. Ik ben er gek op! Zeker nu ik er meer verschillende kleuren van heb, wil ik ze eigenlijk gewoon mooi naast elkaar neerzetten op een kast in plaats van in een lade leggen. Wat vind jij van het uiterlijk van de lipsticks?

Essence Long Lasting Lipstick swatches

Uiteraard ter vergelijking heb ik hier een foto van mijn lippen zonder iets erop. Zelfs geen lipbalm! Ik heb wel even mijn lippen gescrubd met de Lush popcorn lipscrub; dit doe ik dagelijks om velletjes e.d. te voorkomen!

Essence Long Lasting Lipstick swatches

Essence long lasting lipstick no.07 Natural Beauty 

Dit is absoluut een my lips but better kleur, en is dan ook gelijk favoriet! Ik wissel ‘m meteen om met de back-up lipstick in mijn tas, want dit is dé lipstick voor mij. Een beetje een glans, een beetje een touch up van mijn eigen kleur maar of het echt duidelijk is dat ik lipstick op heb? Nee, dat denk ik niet. Perfect toch?!

Essence Long Lasting Lipstick swatches

Essence long lasting lipstick nr.10 Cotton Candy

Dit is overduidelijk de fellere roze kleur waar ik het over had. En voor mij ook geen kleur voor dagelijks gebruik. Ik heb een lipstick van H&M die een soortgelijke kleur heeft en die draag ik al nauwelijks. Misschien wat vaker doen, want deze lipstick kleur is toch wel erg gaaf. Ik denk dat hij super mooi staat bij een naturelle ooglook en een all black outfit, voor ‘s avonds tijdens een drankje met vriendinnen!

Een kleur als deze kan snel in de lijntjes van je lippen gaan zitten waardoor er een raar en niet egaal effect ontstaat. De long lasting lipstick van Essence doet dat niet, dus is het een dikke like!

Essence Long Lasting Lipstick swatches

Essence long lasting lipstick no.04 On the Catwalk!

Als derde en laatste kleur heb ik de medium rode kleur. Medium rood is als hij wel écht rood is maar niet te donker, niet te fel en ook niet te sheer (soort van doorzichtig). Een subtiele rode kleur dus, en ik vind ‘m prachtig. Van mij had hij wel iets matter mogen ‘opdrogen’ maar zo is hij ook goed. Voor meiden die graag rode lippen dragen maar echt felle kleuren nog niet zo goed aandurven is dit de ultieme kleur. En natuurlijk overal bij draagbaar!

De long lasting lipsticks van Essence zijn niet super long lasting. Ze blijven wel een paar uurtjes goed, maar dat neemt met eten en drinken natuurlijk af. Heb je een verjaardagsfeestje of ga je ‘s avonds een paar uurtjes uit dan zijn deze lipsticks prima. Misschien een keertje bijwerken om de glans terug te halen. Ik ben er super tevreden over. Vooral de kleuren maken me echt gelukkig, en de prijs natuurlijk.

Essence long lasting lipsticks zijn te koop bij Kruidvat voor €2,39 per stuk.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.