Loading...
Beauty

Verzamelen #3: Marc Jacobs

Daar issie alweer! De derde in de reeks verzamelen. Ik heb al eens een sneak peek gegeven in mijn Marc Jacobs parfum collectie, maar omdat hij zeker een favoriet is hoort hij hier ook echt wel bij. Bovendien breidt hij zo nu en dan ook wel eens uit, dus ik hou jullie op de hoogte! 🙂

In principe zijn het deze drie geuren die ik heb; Oh Lola, Daisy en Dot. Ik heb een heel lief vriendje die weet dat ik gek ben op Marc Jacobs, en daarom heb ik zowel Daisy als Dot van hem cadeau gekregen. We gaan het dus niet over prijzen hebben 😉 Maar! Dit is nog niet alles..

Ik denk dat van de drie, Daisy mijn favoriet is. Ik heb dan ook niet voor niets ook een shower gel en body lotion. Én een limited edition (handig voor in de tas) uitvoering. Ook cadeau gekregen, hihi. Het fijne aan de geuren van Marc Jacobs (vooral Daisy en Oh Lola) is dat heel subtiel zijn er daardoor erg vrouwelijk. Altijd een beetje bloemig en lekker fris. Vandaar de vormgeving ook.

Het leukste aan de flesjes zijn natuurlijk de dopjes. Leg ze naast elkaar en je waant je helemaal in een bloementuin. Dot is overigens gebaseerd op Marc Jacobs’ voorliefde voor polkadots, maar het kan helemaal geen kwaad dat hij zo ook overeenkomt met een lieveheersbeestje; welcome to the garden!

Ik zit altijd met smart te wachten op nieuwe geuren; en nieuwe flesjes. Wat jij? Heb jij ook geuren van Marc Jacobs? Wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.