Loading...
Geen categorie

Verzamelen #2: Dvd’s

Vorige week was er een ‘verzamelen’ over mijn cola flesjes, iets totaal niet beautygerelateerd. Dat gebeurt deze week weer, hihi, het gaat namelijk over dvd’s. De dvd’s in mijn huis zijn niet allemaal van mijzelf, maar behoren wel tot de grootste ‘collectie’ van spulletjes die we hier hebben. Ik ben zelf echt gek op het kijken van films, zowel in de bioscoop als thuis lekker met m’n vriend op de bank, bijvoorbeeld. Vandaar: dvd’s! Kijk mee…

We zijn inmiddels de 200 exemplaren (allemaal origineel!) al gepasseerd, dus goed op weg. Zoals ik al zei is niet alles van mij, veel ervan is namelijk van mijn vriend. Denk aan American Pie, en zo. Ja, er zitten ook wel films tussen die ik niet eens wíl zien, maar er zijn er natuurlijk ook een hoop die ik keer op keer kan blijven kijken. Hier wat van mij all-time favorites.

En dat is natuurlijk nog niet alles. Er zijn namelijk ook films die ik niet keer op keer kijk, maar waar ik wel erg trots op ben, zoals deze dvdbox van barbie 🙂 Menig 8 jarig meisje zou daar jaloers op zijn, toch? Jeugdsentiment!

Heb jij ook zo’n collectie dvd’s? En wat zijn jouw favorieten? Laat het me weten via comments!

Oh, en volgende week wél een beautygerelateerd verzamelen artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.