Loading...
Geen categorie

Leuk voor de lente: verwisselbare horloges van Hema!

Verwisselbaar horloge

Dat ik gek ben op horloges is iets dat ik blijf herhalen op mijn blog! Een van mijn favoriete modellen is ook een verwisselbaar horloge, en kwam destijds van horloge.com. Voor de lente heeft Hema nu hetzelfde concept, en deze horloge zijn lekker betaalbaar! Wat je kunt doen is een horloge kopen, Hema heeft nu zwart en witte bandjes met een klokje, dit geheel kost €15. Daarnaast kun je dan nog andere bandjes kopen in leuke kleuren, en het klokje verwisselen. De leuke felgekleurde bandjes kosten maar €5 euro en zo heb je voor €20 twee horloges, en voor €25 zelfs drie… Het is lekker makkelijk om zo je horloge te matchen met je outfit! Klik verder voor meer horloges, de kleuren en productinformatie!

De horloge bandjes zijn van siliconen, het klokje is nikkelvrij en spatwaterdicht. De verwisselbare horloges zijn te krijgen zoals je ze hierboven ziet in zwart en wit. De bandjes zijn verkrijgbaar in oranje, roze en mintblauw.

Nog meer siliconen!

Verwisselbaar horloge

Hema heeft nu nog meer horloges van siliconen! Het is me niet 100% duidelijk of deze ook een verwisselbaar klokje hebben, maar ik geloof het niet. Het model is iets stoerder en wat grover. Ook te krijgen in felle kleuren als mintblauw, roze, oranje en geel. Maar ook in de donkerdere kleuren groen, blauw, grijs en zwart. Ook deze klokjes zijn nikkelvrij en spatwaterdicht. En natuurlijk, maar €15!

Makkelijk online te shoppen op Hema.nl 

Q: Welke kleur horloge past het beste bij jouw lente?