Loading...
Beauty

Vani-T blush

In de rijkgevulde goodie box die ik kreeg van de Beautywebshop John Beerens, zat ook deze blush van Vani-T. Ik gebruik nooit blush, maar wilde dat zeker wel doen omdat een blush zoveel meer kleur aan je gezicht kan geven. Zeker bij zo’n sneeuwwitje als ik!

Ik kocht telkens geen blush of omdat ik niet zeker was van de kleur of omdat ik niet zeker was van de prijs. Maar een gegeven paard kun je zeker niet in de bek kijken, dus natuurlijk probeerde ik deze blush van Vani-T gewoon uit!

Zoals ik al zei: ik twijfel heel gauw over de kleur. Ik ben érg blank en als de kleur zoveel van je gezicht verschilt is het te duidelijk make-up. Een blush moet eigenlijk een natuurlijke bloosje veroorzaken.

Must say… Deze van Vani-T zag me er al te donker uit, en misschien zelfs te oranje (iets waarvan je echt niet wilt dat je blush het is). Roze tinten zijn goed, maar echt oranje kan niet.

En dan te bedenken dat mijn gezicht lichter is dan mijn hand. Die overigens ook wit is hoor… Meh. Beetje kleur kan er bij mij echt niet vanaf. Maar goed. Natuurlijk leg ik me er niet zomaar bij neer. Als ik van geen enkel twijfel product een review of artikel zo schrijven zou er niks meer online komen 😉

Ik begon dus met een beetje van de blush op mijn hand uit te proberen; dat was om te kleur te zien maar ook om te zien hoeveel ik nodig zou hebben voor mijn gezicht. Zoals je al zag zit de blush in een (heel klein) potje, wat er overigens schattig uit ziet hoor. Maar hieruit kun je dus met je vinger, zoals ik deed, of met een kwast(je) de blush nemen en op je gezicht aanbrengen.

Ja, sorry, mijn huid is de laatste tijd niet op zijn best! De koud doet me niet veel goeds de laatste tijd 🙁 Anyway: links zonder blush (ja, echt wit he?!) en rechts met de blush. Ik ben er niet zeker van of ik met blush wel zoveel beter vind. De kleur valt me nog reuze mee. Niet oranje en wel degelijk natuurlijk. Maar zonder blush vind ik mezelf eigenlijk ook wel leuk genoeg (hihi).

Dat het een goede blush is mag duidelijk zijn. De kleur geeft goed af en ik vermoed dat je er onwijs lang mee kunt doen aangezien je totaal niet veel nodig hebt. Of deze blush echt voor mij is weggelegd is een ander verhaal. Misschien moet ik de zoektocht naar de perfecte blush doorzetten! Nog tips?

De blush kun je bestellen in de Beautywebshop John Beerens voor €31,95 — In zes verschillende kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.