Loading...
Persoonlijk

Update Supermaxxx.nl

Lieve lezers,

Zoals je vast al gezien hebt, is mijn blog voortaan gewoon te bereiken op Supermaxxx.nl (Er hoeft dus niet meer blog. voor te staan). Blog.supermaxxx.nl is ook weer bereikbaar, maar dan word je door verwezen. Om het jezelf makkelijk te maken ga je dus gewoon naar Supermaxxx.nl — We zijn afgelopen dagen een beetje met de ‘achterkant’ van mijn blog bezig geweest, vandaar dat niet alles altijd bereikbaar was. Ik hoop dat jullie nu allemaal weer de goede weg hebben kunnen vinden en gewoon nog elke dag een bezoekje komen nemen, it’s worth it 😉

Binnenkort ga ik het gehele uiterlijk van mijn blog veranderen, dus ook dan hoop ik dat jullie meekijken en mee denken. Jullie input is altijd belangrijk voor mij!

Ik ben dol op jullie als lezers & thanks for being my follower 🙂

XOXO Supermaxxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.