Loading...
Beauty

Unboxing: Beautybox december 2013

Beautybox december 2013

Gisteren (21 december 2013) kreeg ik (veel te laat) de beautybox binnen. Ik ben nog niet zeker of het nou de box van november of december was, want het is en blijft een zooitje bij Beautybox. Hoe dan ook, ik heb ‘m binnen en was aardig verrast door de kwaliteit. Ik ben er de laatste tijd niet zo over te spreken, maar de box van deze keer was naar mijn mening hoe een beautybox hoort te zijn! Ik heb bij elk product korte info, dus lees en kijk mee!

WellaFlex 2nd day Volume Mousse

WellaFlex 2nd day Volume Mousse — 200ml, €4,50

De mousse kun je in je haar smeren na het douchen om extra volume te creeren. Iets wat we met de feestdagen goed kunnen gebruiken! Het is ‘strong hold’ en heeft nummer 3 van de 5, ik ben benieuwd of het ook mijn ultralange slappe haar volume kan geven!

Sex and the City deodorant body spray

Sex and the City deodorant body spray — 150ml, €5,95

Deze deodorant body spray is eigenlijk een parfum voor je lichaam. De geur is een beetje zoet en tamelijk zwaar. Ik ga ‘m de komende tijd af en toe gebruiken om te testen op houdbaarheid en wat ik van de geur vindt.

Waterclouds volume shampoo

Waterclouds volume shampoo — 70 ml (250ml is €19,95)

Nog meer volume! Het professionele Zweedse haarmerk waterclouds heeft deze volume shampoo die volume moet creëren zonder gebruik van parabenen. Ik ben heel benieuwd wat Waterclouds lijkt me een heerlijk merk, kan niet wachten om deze te testen en te zien wat voor effect het op mijn haar heeft.

Superlooks wide blending brush

Superlooks wide blending brush — €12,95

Met deze kwast kun je prima je oogschaduw blenden. Nou heb ik natuurlijk net een set met kwasten gekocht, een extra kwast is altijd welkom! Ik ga binnenkort experimenteren met ooglooks, en dan gooi ik deze blendkwast van Superlooks ook zeker in de test.

Teeez Trend Cosmetics Glitter Gossip Lash & Liner

Teeez Trend Cosmetics Glitter Gossip Lash & Liner — 6,5g, €4,89

Dit product van Teeez is puur voor het aanbrengen van glitter. Als eyeliner en als mascara. Het borsteltje bevat een punt waarmee je de glitter als eyeliner kunt brengen, maar is ook een mascara borsteltje waarmee je glitter op je wimpers kunt aanbrengen. Deze ga ik met de kerst zeker even testen! Lijkt me een mooi product.

Ik ben ontzettend tevreden over de producten die deze keer in de box zaten. De kwaliteit e.d. moet ik nog testen, maar de merken zijn in ieder geval van goede komaf. Ook zijn het allemaal bruikbare producten, hier kan ik zeker wat mee! Ik ga alles reviewen dus ben ik benieuwd; wat vind jij het interessantste product, waar kijk je het meest naar uit en wat heb je zelf al geprobeerd?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.