Loading...
Beauty

Tip! Superkortingen bij ICI Paris XL

Korting is altijd mooi meegenomen, zeker wanneer je nét dat ene nodig had. Maar ook wanneer je jezelf eens extra wilt verwennen. Bij ICI Paris XL weten ze daar alles van, en zo zijn er de komende dagen/weken ook weer lekkere kortingen te vinden.

Deze lakjes van Only You zijn normaal gesproken €5,50 — Met de 50% korting nog maar €2,75 dus. Begint de verleiding om ze nu eens allemáál te kopen al op te komen?

Ook voor je huid moet je tegenwoordig bij ICI Paris zijn, stapelkorting noemen ze het. Bij aankoop van 3 skincare producten krijg je 30% korting — Dit biedt je de mogelijkheid eens wat duurdere producten te kopen! Denk aan Lancaster of Biotherm.

And last, but certainly not least; 40% korting op alle mascara’s! SAY WHAT? Deze korting gaat vandaag in, en geldt de komende twee weken. Deze aanbieding kwam ik via twitter tegen, hij staat al in de ICI Paris XL folder, maar die kon ik helaas niet gelijk vinden… Deze korting geldt dus op ALLE mascara’s; denk bijv. ook aan merken als Dior en Chanel enzo… Dat is nog een shoppen, of niet dames? 🙂

Veel plezier de komende weken bij ICI Paris XL, en laat het me zeker weten wanneer je lekker hebt kunnen inslaan!

XOXO Supermaxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.