Loading...
Geen categorie

The best for less: H&M Sale favorieten

H&M Sale

v.l.n.r. €17 / €15 / €20 / €5

Jawél, ‘t is al een tijdje sale (óveral) en ik heb mijn slag ook al enigszins geslagen. Niet alles dat ik wil kan ik kopen, uiteraard, ook niet tijdens de sale. Maar ik kan je natuurlijk wel mijn favorieten laten zien! Ik ben dol op H&M, helemaal tijdens de sale. Vandaag dus mijn H&M sale favorieten. Niet alles dat ik leuk vind zou ik zelf ook echt (kunnen) dragen, maar zo krijg je een beeld van de kleding die ik wel erg leuk vind.

H&M Sale

Om maar meteen te beginnen met iets dat ik zelf niet aan doe: een crop top met een jeans short. Super simpel, maar zo fijn voor in de zomer. Top: €3 / Short: €12

H&M Sale

Wat ik absoluut wél zou dragen. Zwarte kleren heb ik het meest en die draag ik vaak met wit. Dit is echt wel een combinatie die lekker luchtig is maar erg chic, perfect voor een zomers dineetje! Blouse: €12 / Rok: €15

H&M Sale

v.l.n.r. €9 / €12 / €17 / €25

Zo’n ding dat ik nooit genoeg kan hebben, maar wat bij mij ook altijd kapot gaat: broeken en leggings. Ik ben nog altijd op zoek naar de perfecte zwarte jeans. Nergens te vinden. Daarnaast is mijn all time favorite sport legging (ik heb ‘m in t zwart) nu ook on sale (de grijze dus). Verder: jeans, jeans, jeans. We all need one!

H&M Sale

v.l.n.r. €25 / €10 / €6 / €7

En toen had ik nog wat random items over. Om te beginnen met een satijnen blouse, wauw! Hij is voor H&M begrippen niet héél erg on sale, maar toch. Wauw. Daarnaast een lange rok, met split, musthave voor de zomer! Een leuke losse zwarte top en een ontzettend gave short. Die zou ik dus wel dragen. Luv!

Wat zijn jouw sale favorieten van H&M? En wat zou je absoluut niet dragen? Kijk vooral ook even bij de accessoires en schoenen! Er is zóveel leuks te vinden voor prachtig kleine prijsjes. 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.