Loading...
Beauty

Swatches: Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking & nr. 005 Total Eclipse

Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking & nr. 005 Total Eclipse

I’M IN LOVE. No srsly. In een eerdere shoplog gaf ik al aan deze twee Space Dust nagellak van Rimmel te hebben gekocht. Ik dacht oprecht dat het gewoon glitterlak was. Ah, well, is t ook. Ik ben normaal niet zo’n fan van glitterlak ivm verwijderen en zo. Maar deze glitterden zo mooi, die moest ik wel hebben! Eenmaal thuis, onderzoek gedaan en geswatcht zag ik (ook op het potje) dat het textured nailpolish is. Textured nailpolish is nagellak die niet egaal opdroogt maar vaak een beetje korrelig, als bijvoorbeeld een zand effect. Super awesome natuurlijk, in combinatie met die prachtige glitters!

Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking & nr. 005 Total Eclipse

Links Rimmel Space Dust 006 Moonwalking en rechts Rimmel Space Dust 006 Total Eclipse.

Twee compleet verschillende lakken, en dat maakt het zo leuk. Ik heb nog niet eerder specifiek textured nailpolish gebruikt (of misschien een keer,..?) dus ik ben hier erg blij mee! Door de overvloed aan glitter is het misschien wat voor de feestdagen, maar eigenlijk is deze Space Dust goed voor élk feestje.

Moonwalking” is voornamelijk lila en heeft ook wat donkerdere paarse glitter. “Total Eclipse” is een donkere (zwarte?) lak met groene glitters.

Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking swatch

Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking swatch

Rimmel Space Dust nr. 006 Moonwalking swatch

Ik vind Moonwalking echt ontzettend mooi! De kleur is verrassend en ongebruikelijk en het textured effect sluit naadloos aan op de glitters die erin zitten. De glitters variëren van een fijne glitter tot hier en daar een wat grovere glitter. Love it! En het licht en de zon glittert dit erg mooi, ga maar onder een discobal staan! 😉

Rimmel Space Dust nr. 005 Total Eclipse swatch

Rimmel Space Dust nr. 005 Total Eclipse swatch

Rimmel Space Dust nr. 005 Total Eclipse swatch

Total Eclipse is minstens net zo mooi! En waarschijnlijk ook wat draagbaarder vanwege de donkere kleur. De groene glitters overheersen niet maar zijn wel mooi aanwezig. Vooral wanneer je je vingers in het licht beweegt zie je de groene glitters hun werk doen, erg gaaf!

Ik weet nog niet of Total Eclipse nou een zwarte basis heeft of heel donker grijs, maar ik weet wel dat ik deze nog vaak ga dragen!

Beide Space Dust nagellak brengt makkelijk en snel aan. Droogt ook snel en blijft lang zitten! Het mooiste effect krijg je met twee laagjes, maar dit is een kleine moeite. De lak droogt snel dus je kun al gauw een tweede laag aanbrengen. Textured nailpolish chipt (bij mij) niet zo snel alleen wil aan de bovenkant nog wel een beetje slijten. Maar goed, it’s all worth it!

Rimmel Space Dust kost 6,95 (8ml) en is te koop o.a. bij Etos.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.