Loading...
Beauty

Swatches: O.P.I. Couture de Minnie (runway minnies)

O.P.I. Couture de Minnie

Joehoeee! Daar is hij dan! Het mini setje van O.P.I. Couture de Minnie “runway minnies”. Als Minnie Mouse fan, O.P.I. fan, nagellak fan, roze fan en ga zo maar door, ben ik natuurlijk intens gelukkig met een set als deze. Je zag ‘m al voorbij komen in deze shoplog, hij komt namelijk uit de Sephora in Parijs. Ik heb alle vier de lakjes voor je geswatcht en ik kan je vast vertellen; this is SWEET!

O.P.I. Couture de Minnie

De lakjes zitten in een, wat mij betreft, iets te groot doosje, maar daar laat ik ze lekker in zitten. Het is niet alleen nail candy, ook eye candy! Veilig verpakt, met z’n vieren op een rij. Deze vier roze en rode lakjes zijn van links naar rechts: A Definite Moust-Have, Magazine Cover Mouse, Chic from Ears to Tail, Innie Minnie Mightie Bow.

O.P.I. Couture de Minnie

A Definite Moust-Have.

De perfecte lak. Hij lijkt in het potje iets feller, maar is gewoon een diep hard roze framboos kleur. Prachtig! Hierboven gelakt met twee laagjes. Een laag redde hij nét niet, heb ‘t nog geprobeerd 😉 De lak droogt lekker snel dus de tweede laag is al gauw aan gebracht.

O.P.I. Couture de Minnie

O.P.I. Couture de Minnie

Magazine Cover Mouse.

De outkast van de vier. Dit is namelijk niet een gewoon glanzend lakje, maar heeft het ‘sand’ effect. Ik heb de tweede foto gemaakt om dit effect wat beter te laten zien. Niet egaal dus en droogt op als een soort zand. Ik was mede daardoor en door de glitters bang dat dit een hel zou zijn om weer te verwijderen maar nee; even goed schrobben en het is zo weg. Aan de andere kant; blijft heel lang zitten! (zonder gebruik van remover dus). Maar zelf een weekje werken in de schoonmaak heeft hij netjes overleefd. Wat slijtage aan de tips, maar ik klaag écht niet. Dit sand-effect vind ik echt bijzonder en super gaaf!

O.P.I. Couture de Minnie

Chic from Ears to Tail.

De perfecte lichtroze lak! Ik hou van dit soort lakjes, maar vaak hebben ze zeshonderd lagen nodig voordat het prima dekt. Deze? Twee laagjes. Een derde zou hem nog iets rijker maken, maar twee is ook echt goed genoeg. Ook deze lak droogt lekker snel en dus ben je gauw klaar om te gaan. Vanwege de lichtroze kleur (maar niet té licht, en niet té roze) is hij overal bij te dragen; girly maar toch neutraal. LUV!

O.P.I. Couture de Minnie

Innie Minnie Mightie Bow.

Over Couture gesproken… Ik heb voor deze lak maar één woord: WAUW! Naast dat hij met 1 laag perfect dekt, lekker snel droogt en mooi egaal is en blijft is de kleur ongelooflijk mooi. Vind ik dan, excuse me. Hij is donkerrood maar heeft toch nog iets van een sparkle. Geen wijnrood dus, maar diep rood zoals het hoort te zijn (sneeuwwitjes appel misschien?). Echt prachtig en ook perfect voor je teennagels! Wederom een lak die áltijd kan. I’m in luv.

De lakjes uit deze set zijn elk 3.75ml en hebben mij €20 gekost. Ik heb nog even getwijfeld of dit niet véél te duur zou zijn, maar het is het dubbel en dwars waard. De kleuren zijn perfect en altijd draagbaar en de kwaliteit is om van te smullen. Dit kan best eens een van mijn beste beauty-aankopen van dit jaar zijn! Ook ziet het doosje er leuk uit en is het bijna zonde deze set in een la op te bergen. Misschien toch maar óp de kast dan?

Ik ben verliefd en élk van deze lakken is nu favoriet en wordt veel gedragen. Wat vinden jullie van deze set? En welke lak is je favoriet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.