Loading...
Beauty

Swatches: Manhattan lime polish

image

Daar is hij dan eindelijk. Dé Manhattan nagellak uit de WAATbox van juni (of was het alweer mei? Long time ago!) — Waarom het zou lang duurde? Zeg nou zelf. Het is een leuk kleurtje, maar waar combineer je dit in the lord’s name mee?! Ik deed het met een geheel zwarte outfit, toen ik laatst uitging. Perfect om eens te testen. En te swatchen natuurlijk, want dat ging aan dit hele proces vooraf.

image

Dit wilde ik echt even laten zien. Ik vind de lak er al goedkoop uit zien. Maar afijn, voor zo’n kleurtje wil ik wel eens wat anders proberen. Draai de dop er af en wat kom je tegen? Een ontzettend dunne lak. Lastig deze foto te maken, want hij droop er zo vanaf. Je ziet ook serieus het kwastje er doorheen, zo dun, zo licht…

image

En ja, natuurlijk. Op je nagels net zo erg. Althans, ik vind het erg. Je moet er maar van houden, zeg maar. Het is een quick dry lak, 60 seconden zegt ‘ie. Nu heb ik niet echt geteld, maar met ZO een dunne lak kan het bijna niet lang duren voordat hij droog is toch?! En dat was gelukkig ook zo. In een mum van tijd kon ik een twee laag lakken, want dat is toch echt wel nodig.

image

Voila, laag nummer twee. Wat vind je d’r van? K vind ‘t maar niks. Nog steeds dun, streperig, doorzichtig… Het zou er net mee door kunnen als je niet genoeg tijd hebt of zo. Maar echt mooi? Nah.

De kleur zelf wordt overigens wel stukje bij beetje mooier, non? En ook nu was de lak snel droog en jawel… Kon er een derde laag over heen.

image

Dat lijkt er meer op. De lak dekt nu volledig (ja, wat wil je met drie lagen?!) en de kleur is naar wens. Mijn wens dan, want dit is wat ik verwachte. Ik ben totaal niet weg van lak die zo dun is, maar het voordeel is dat het snel droogt en dat zie je ook hier. Het duurde niet lang voor ik deze drie lagen er op had zitten, maar het is natuurlijk het best wanneer een lak in 1 laag dekt.

Doordat hij zo dun is is het ook niet heel erg meerdere lagen op elkaar te dragen. Hij wordt niet dik en stroperig, wat met andere lakjes wel eens wil gebeuren. Hierdoor krijg je dus ook geen gekke strepen of trek je de onderste laag meer. Da’s nou weer positief.

Zou ik deze lak zelf kopen? Non, merci. De kleur is leuk (maar echt, waarmee te combineren?!), hij dekt na drie lagen maar wel egaal maar toch… het duurt me te lang. Hij droogt wel snel! Maar nee. Ik wil gewoon een goeie, mooie stevige nagellak die in 1 keer dekt én snel droogt. Maar ja, kennie alles hebben he?

Deze nagellak van Manhattan kost €3,09 (wat ook wel weer een betaalbaar prijsje is…) Blijft een twijfel gevalletje! Wat vinden jullie?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.