Loading...
Beauty

Swatches: Kiko nagellak

Kiko nagellak

Vorig weekend kwam er een winactie online van twee potjes Kiko nagellak en een potje Kiko base- en top coat. Hoe kan ik dit weg geven zonder jullie de kwaliteit te laten zien?! Niet dus! Vandaar dat ik vandaag mijn drie eigen Kiko lakjes swatch. Deze kleuren komen niet allemaal overeen met de kleuren van de winactie. Ik zou zeggen; kijk even mee, want ik ben blij verrast over de kwaliteit!

Kiko swatches nr.300

(nummer 300) Als eerste probeerde ik deze donker blauwe lak. Wat een beauty! Speciaal uitgekozen door mijn vriend, want dit vond hij wel een mooie kleur voor nagellak (hihi, leuk he!?). Deze lak lakt erg fijn, hij is niet te dun en niet te dik. Ik heb wel twee lagen aangebracht omdat hij niet 100% dekte in een keer. Het effect van deze lak ligt ‘m in het licht dat er op schijnt; soms ziet hij er wat lichter uit, soms wat donkerder. Ik vind het een erg mooie lak voor een avondje uit of gewoon tijdens de winterdagen!

Kiko swatches nr.389

(nummer 389) Deze mint kleur behoort meteen tot mijn favorieten. Die kleur is zo hét gewoon! Heel helder en intens, perfecte zomer kleur als je het mij vraagt. Hij is iets dikker dan de vorige en lakt daarom iets stroever. Het geeft niets want ook deze droogt egaal op. Hier ook twee lagen gebruikt, want zo iets hij absoluut het mooist. Het liefst gebruik ik lak die na een laag perfect is, maar deze nagellak van Kiko droogt lekker vlot, daardoor is twee lagen zo gepiept en dus ook geen puntje van kritiek voor mij! Deze lak wordt ook weg gegeven bij de win actie!

Kiko swatches nr.377

(nummer 377) Ook direct een favoriet, deze oud/fel roze kleur. Van de drie is dit denk ik mijn favoriet omdat hij zo ongelooflijk draagbaar is. Ik kan me geen outfit (die ik zou dragen) bedenken waarbij deze nagelkleur niet zou staan. Van de drie lakt deze ook het fijnst, maar dat kan ook aan het kwastje liggen natuurlijk. Hij droogt snel en egaal op, ik ben blij! Ik heb hieronder en over de Kiko 3-1 base- en top coat gebruikt (niet te zien op de foto) en daardoor bleef hij 4 dagen perfect zitten. De vijfde dag begon er wat te chippen. Ontzettend blij met die kwaliteit! Ook is deze kleur behoorlijk glossy op de eerste dag (ook zonder top coat) en dat is wel super pretty.

De nagellak van Kiko is niet in Nederland te koop maar wel in bijvoorbeeld Frankrijk (Parijs) waar ik het kocht. Een potje van 11ml kost €2,50 en is daardoor een budgettopper!

Je kunt nog mee doen met de Kiko win actie tot morgenavond (zondag 8 september) 23:59 — De winnaar zal van mij bericht krijgen via email, en ook zal ik via twitter laten weten dat de winnaar gekozen is. *Klik!* voor de winactie en doe snel nog even mee!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.