Loading...
Beauty

Swatches: Golden Rose Jolly Jewels #119

image

Ik heb er weer een! Een glitter glitter GLITTER lakje van Golden Rose ‘jolly jewels’. Vorige week zag je de eerste al, en toen liet ik je ook weten dat er nog twee aan zaten te komen. Vandaag dus het tweede jolly jewels lakje, nummer 119. Dit lakje is werkelijk zo’n feestje op je nagels dat het fotograferen ervan lastig werd! Maar is hij het waard? Dát zie je na de klik 😉

image

Nog even een close-up zodat je goed kunt zien hoeveel verschillende kleuren glinsters er in dit lakje zitten. Ik kreeg hier een instant disco-gevoel van! En geloof mij, dat is heel wat voor een serieus persoon als ik, haha

image

image

Net als vorige week, en volgende week, heb ik mijn ene hand zonder basis lak gelakt en de andere met een witte basis. Hier zie je slechts 1 laagje, en dat valt me niets tegen! Veel glitter lak bevat voornamelijk lak met een aantal glitters, hier is dat andersom: heel veel glitters en net genoeg lak. Één keer over je nagels dus, en ze zien er zo uit. Kun je je voorstellen wat een effect dat moet hebben met twee laagjes? Of drie?

image

image

Ik ben er nog niet over uit of ik met of zonder witte basis lak mooier vind. Het was bij deze lak weer lastig de glitters egaal te verspreiden over de witte lak. Ik heb hem ruim een uur laten drogen, dus echt hard was hij zeker. Toch zorgt deze jolly jewels lak er voor dat de basis lak zacht voor en soms meegetrokken wordt wanneer je de glitters probeert aan te brengen. Minpuntje dus, helaas.

Toch vind ik het er super leuk uit zien, en ik kan me ook goed voor stellen dat dit er gaaf uit ziet op een donkere lak. Ik denk dat ik deze het liefst draag zonder witte lak eronder. ‘Naakte’ nagels met deze glitters erover geven me een beetje het gevoel van zo’n glitter turnpakje! Erg mooi.

Wat vind jij van deze disco glitters?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.