Loading...
Beauty

Swatches: Golden Rose Jolly Jewels #109

image

It was love at first sight. Maar echt! Ik zag deze lak geloof ik bij PinkyPolish, en was instant verliefd. Een soort van suikerspin, candyland, my little pony discodip gevoel kreeg ik er van. Could it be any sweeter? Ik kocht bij Enchantra 3 Golden Rose Jolly Jewels lakjes, en laat je er elke week een zien. Vandaag dus deze zoete roze variant, nummer 109. Het is een heel licht/transparant roze lak met witte, roze en rode spikkels.

image

image

Als eerste lakte ik de lak zonder basislak er onder. Gewoon puur, zoals hij is. Meteen al niets te klagen! Hij is ietwat lastig te lakken, doordat je gauw de spikkels heen en weer beweegt waneer de lak nog niet droog is, maar daar heb ik een manier voor gevonden. Eerst lak je je nagel gewoon zoals het moet en dan stip je de ietwat kale plekje gewoon aan met het kwastje. Zo veeg je niets weg en krijg je zoveel spikkels als je wilt!

Hierboven heb ik maar 1 laagje gelakt en hier en daar wat extra spikkels aangestipt. Je ziet de randen van mijn nagels er nog wel doorheen, maar storend vind ik het niet. Voor een ander effect besloot ik de lak op mijn andere hand te lakken met een witte basislak eronder:

image

image

Dit is nog lastiger lakken, en daardoor eigenlijk minder leuk om te doen. Je basislak moet droger dan droog zijn wil je de jolly jewels erover heen lakken. Je ziet het bij sommige nagels hier ook: de witte lak is op sommige plekken een beetje weg getrokken. Zonde! Ook hier dus weer erg voorzichtig doen en aanstippen waar je extra spikkels wilt.

Ik vind het resultaat met een witte lak eronder toch erg leuk. De lak voelt aan als lijm met glitters, en daardoor blijft hij redelijk goed lang zitten. Zonder basis lak vervagen de randen van je nagels wel iets sneller, met witte basislak blijft hij onwijs lang goed en mooi zitten.

I. LOVE. IT! Ik vind #109 van jolly jewels geweldig, en weet zeker dat ik ‘m nog vaak ga gebruiken. Ik denk dat hij ook erg leuk is op mijn teennagels tijdens een dagje naar het strand of zo! Volgende week zie je #119 !

Heb jij Golden Rose Jolly Jewels nagellak? En wat is je favoriet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.