Loading...
Beauty

Swatches: Golden Rose Jolly Jewels #108

End of a series. Een kleine serie dan, eentje van drie afleveringen. Golden Rose Jolly Jewels, door Maxime. Dit is het derde en laatste lakje voorlopig dat ik heb geswatcht voor jullie het is nummer 108 en hij is in een prachtige donkerroze kleur. Verliefd. Als je denkt aan dit lakje, denk dan aan mij. Zien hoe hij op mijn nagels is?

Als eerst de hand zonder witte basislak. Ik heb hem hier wel twee keer gelakt omdat hij erg transparant was. In tegenstelling tot het lakje van vorige week heeft deze lak wel een kleurtje, naast de glitters. In eerste instantie is hij framboos-roze, en hoe meer laagjes je doet, hoe donkerder hij wordt natuurlijk. Ik vind hem zo echt prima alleen een beetje rommelig doordat de glitters overal en nergens terecht komen. Je vind er kleine en grote glitters en ik geloof dat ze lichtroze, donkerroze en zilver zijn.

Met de witte basislak werd het net zo’n rommeltje. De witte lak trekt niet mee, zoals bij voorgaande lakjes, dus dat is een pluspunt. Maar door de grote hoeveelheid glitters komen ze soms terecht waar je ze liever niet wilt hebben. Ook is de lak behoorlijk dun en vlekt hij snel. Dit perfect aan brengen is dus een hele klus!

Neemt niet weg dat ik hem prachtig vind door de kleuren van de glitters en de kleur van de lak zelf. Precies waar ik van hou! Hij heeft niet een witte basislak nodig, maar ik denk dat je het effect mooi kunt versterken door er een roze lak onder te doen.

Als Supermaxxx een nagellak was, dan zag het er zo uit! Wat vind jij van deze roze-glitter-mania!?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.