Loading...
Beauty

Swatches: Essie Pink Diamond & Essie Damsel in a Dress

Essie Pink Diamond & Essie Damsel in a Dress

Daar zijn ze dan; de nummer 5 en 6 van mijn 6 “nieuwe” Essie nagellakjes. “Nieuwe” ja, want eigenlijk heb ik ze al een maand of twee, en zijn ze zo nieuw niet meer. Maar wél erg leuk. Beiden compleet verschillend qua kleur maar ook qua inhoud. Wat eigenlijk best gek is, want ze zijn van hetzelfde super merk. Ik heb ze voor je geswatcht, dan weet je wat je te wachten staat wanneer de Essie nagellak weer in de aanbieding is bij Bol.com 😉 Essie Pink Diamond & Essie Damsel in a Dress, here we go!

Essie Pink Diamond swatch

Essie Pink Diamond swatch

Pink Diamond is een ultiem prinsessen kleurtje. Ik was bang dat hij te licht zou zijn er door de shimmer er heel tacky uit zou zien. Maar wie niet waagt, wie niet wint!

Ik heb ‘m hier met twee lagen gelakt, en dat valt me nog reuze mee. Een derde laag zou ‘m goed doen, maar met twee kan hij net door. De Pink Diamond lak van Essie is erg dun naar mijn idee waardoor het lastig is in te schatten hoeveel je per nagel nodig hebt. Het werd dus even een klieder boel, maar het is gelukt; en daar gaat het om!

Ik vind de kleur erg leuk; lekker meisjesachtig en door de shimmer een beetje prinsessig! Het is niet de neutrale roze kleur die ik elke dag wel zou willen dragen, maar net iets extra. Dagelijks gebruik; no. Iets extra’s; yes!

Hij blijft goed lang zitten en droogt lekker snel. Approved!

Essie Damsel in a Dress swatch

Essie Damsel in a Dress swatch

Damsel in a Dress is een compleet ander verhaal. Om te beginnen met dat de kleur natuurlijk het tegenovergestelde is. In het potje deed hij me nog even denken aan Bahama Mama, maar hij is heel anders! Ook donkerrood maar met een goeie paarse twist. Én daar komt bij dat er een prachtige subtiele glitter in zit! Kreeg ik helaas niet vastgelegd op foto, maar geloof mij; it’s pretty!

Damsel in a Dress dekt behoorlijk snel, met een laagje zit je vaak al goed. Ik doe voor de zekerheid meestal een tweede laagje zodat het ook minder snel vervaagd. Maar deze lak egaal krijgen, dat is een ander verhaal. Ik weet niet waar het aan ligt maar ik krijg mijn nagels niet egaal gedekt met deze kleur. Dit zie je erg goed bij mijn ringvinger. Er onstaat telkens een plekje waar gewoon wat minder lak zit. Alsof het te vloeibaar is en dus naar de randen glijdt. Vreemd!

Verder ben ik best tevreden. Ook deze kleur blijft goed lang zitten en droogt snel genoeg. Ik vind ‘m perfect voor de feestdagen! Let wel op; knoeien met deze kleur is geen pretje. Hij staint behoorlijk dus verwijderen is een pain in the ass. Knoei er dus absoluut niet meer op je kleren, het tapijt, of iets anders dat wit is; life’s end namelijk.

Welke kleur vind jij ‘t mooist?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.