Loading...
Beauty

Swatches: Essie Chinchilly & Essie Smokin’ Hot

swatches Essie Chinchilly Essie Smokin' Hot

Jullie kennen die korting van Bol.com wel, toch? Je weet wel, die super fijne korting op nagellak van Essie, eens in de zoveel tijd. In plaats van 10eu per potje betaal je dan 20 euro voor drie potjes. Dikke prima! Ik bestel eigenlijk altijd wel als deze korting er is, dus laatst ook weer! Ik heb in totaal 6 nieuwe lakjes die ik elk per twee zal swatchen. De swatches van vandaag zijn van Essie’s Chinchilly en Essie’s Smokin’ Hot. Wat donkerdere, winterse kleuren als je ‘t mij vraagt (ja, ik ben er klaar voor!)

swatches Essie Chinchilly Essie

swatches Essie Chinchilly

Bovenstaande swatches zijn van Chinchilly. Gelakt met twee laagjes en zonder topcoat. Erg fijn aan Essie; in ‘t begin is de lak nog super mooi glossy!

De kleur is echt een beetje warme chocolademelk, and I love it! Ik heb normaal niets met bruin tinten, maar deze heeft toch nog een hint van iets grijzigs en daardoor doet hij ‘t precies goed voor mij. Dit is voor mij echt een perfecte kleur nagellak voor in de herfst/winter.

swatches Essie Smokin' Hot

swatches Essie Smokin' Hot

Een héél stuk donkerder, maar net niet zwart. Dat is smokin’ hot. Ik geloof dat ze (Essie en/of bol.com) de lak zelf aanduiden met grijs, maar daar ben ik het net niet mee eens. Heel heel donker grijs dan misschien, een pieeepklein shimmertje zo heel af en toe hier en daar, heel subtiel, echt.

Ook deze is gelakt met twee lagen en hier zie je geen topcoat. Deze ziet er echt jelly uit he! Ik denk dat hij ook heel gaaf moet zijn met een matte topcoat, dus dat ga ik nog proberen. Ik denk dat dit een van mijn winter favorieten wordt. Ik ben dol op diep donkere nagellak en deze heeft gewoon de it-factor voor mij. De naam ook ‘smokin’ hot‘ daar ga je je toch een rock chick van voelen?!

Ik vind Smokin’ Hot een prima lak om eigenlijk overal bij te dragen. Dat is bij Chinchilly iets lastiger, hebben jullie tips?

Ik ben fan van de lak van Essie, dus zoals altijd eigenlijk; beiden lakken perfect, drogen snel genoeg en blijven lang mooi. Ik heb ze beiden met de Kiko topcoat gedragen en bleven allebei een gehele week perfect zitten. Oke, eerlijk is eerlijk, smokin’ hot kreeg op de 7e dag twee mini chips. Volgens mij is het duidelijk waarom Essie mijn favoriet is!

Wat is jouw favoriete Essie lak?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.