Loading...
Beauty

Swatch: Models Own “Pink Punch”

Een nieuwe liefde! En wel zo één waarvan je zegt “Ik wil er meer, meer, meer!” — Deze semi-matt finish neon nagellak van Models Own. Wauw. Deze lak komt uit de “Ice Neon Collection”, dat houdt in dat zijn ijzersterke neon kleur goed blijft door hem in de koelkast te bewaren. Hihi, fun fact. De collectie bestaat uit een paarse, twee roze, een gele en een groene neon nagellak. Ik heb deze “pink punch” besteld bij Boozyshop, en vanwege de prijs heb ik er maar één aangeschaft. Na het gebruiken wilde ik gelijk meer….

Op je computer zie je misschien het verschil niet eens, maar links is één laagje; rechts twee. Van de twee roze lakken uit de collectie is dit degene die wat rood/oranje getint is. De andere, die Bubblegum heet, is veel feller roze (maar zo iets had ik al ;-)). De kleur is onwijs lastig vast te leggen vanwege zijn felle look. Je ziet bij het dragen ook verschil wanneer je bijvoorbeeld in de zon loopt; wat een intense bedoeling!

Deze nagellak van Models Own lakt streeploos en droogt niet super snel, maar redelijk. Ook het tweede laagje aanbrengen was a piece of cake. De bovenste foto hier is ‘normaal’, de onderste is in HDR. Waarom ik dat doe? Zodat je verschil kunt zien in intensiteit. Je kunt het zo zien: de bovenste is een weerspiegeling van de lak in de volle zon, de onderste wanneer je binnen bent bijvoorbeeld. Nog steeds fel, maar minder ‘gloeiend’ om het maar even zo te zeggen.

Ik ben 100% verliefd op deze lak omdat:

  • Hij écht goed neon is
  • Het is prachtige kleur is om met veel andere kleuren te combineren
  • Hij een matte finish heeft (ookal wordt die een stuk minder in de loop van de dag
  • Het potje er leuk uit ziet (‘t oog wil ook wat ;-))
  • Hij makkelijk en snel lakt
  • Je ‘m in de koelkast moet bewaren

Ik heb de lak besteld bij Boozyshop voor €7,50 — Wat best prijzig is als je ‘goedkoop’ gewend bent. Als je Essie gewend bent bijvoorbeeld, is het juist weer betaalbaar. Wat zal ik doen; de paarse, andere roze, groene en gele ook gewoon bestellen?

Welke van de kleuren vind jij een musthave? En heb je al eens Models Own lakken gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.