Loading...
Beauty

Swatch: Essie Go Overboard & Essie Over the Edge

swatches Essie Go Overboard Essie Over the Edge

Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Alweer een paar weken terug liet ik weten dat ik 6 nieuwe Essie lakjes had gekocht bij Bol.com deze ging ik per twee swatchen. De eerste twee heb je al op Supermaxxx gezien, dit zijn de volgende twee! Ik zal m’n best doen de laatste twee volgende week online te zetten 😉 Swatches dus! Deze keer van Essie Go Overboard en Essie Over the Edge. Beiden donkere tinten, dus prima voor het seizoen, als je ‘t mij vraagt. Het wordt buiten eerder donker, dus je nagels mogen dat ook!

swatches Essie Over the Edge

swatches Essie Over the Edge

Als eerst zie je hier Over the Edge. Hij heeft erg veel weg van Smokin’ Hot alleen is hij net even wat donkerder en intenser. Ik vind het een prachtige donkere kleur die nét niet zwart is. Als je goed kijkt zie je ook iets een glittertje erin zitten. Erg subtiel, dus daar heb je met verwijderen geen last van! Ik vind deze kleur ook erg mooi om een glitter topcoat overheen te doen in een andere kleur (paars of blauw bijvoorbeeld (binnenkort hierover meer!)).

Over the Edge lakt erg prettig en dekt behoorlijk goed. Ik heb voor het full effect hier twee laagjes gelakt, zo ziet hij er lekker glossy uit. Hij blijft ook zonder topcoat goed zitten op je nagels, ga maar uit van een dag of 5. Dat moeten er dus wel 7-9 zijn mét een topcoat!

swatches Essie Go Overboard

swatches Essie Go Overboard

Als tweede zie je hier Go Overboard. Een mooie teal kleur waar ik instant verliefd op ben geworden! Hij past perfect bij de blouse die ik in dit youtube filmpje aan heb, hihi. Het is blauw met een groengrijze teint, zullen we maar zeggen. De dekking die je hier ziet is gedaan met één laagje! Prima dus, maar wel een beter full-effect met twee laagjes.  Op de foto ziet hij er nog glossy uit, want hier is hij natuurlijk net gelakt. Na een uurtje of twee begint de gloss ervan af te gaan en wordt hij bijna mat! Een aanrader is dus wel twee laagjes en/of een glossy topcoat. Óf een matte topcoat, als je voor het échte matte effect wil gaan.

Hij lakt dus prima in een laagje, droogt dan ook lekker snel en blijft iets minder lang zitten dan Over the Edge. Dit is een prachtige lak, maar is alleen favoriet in combinatie met een goede topcoat!

Beide nagellak van Essie is van goede kwaliteit; lakt makkelijk, dekt goed, droogt snel. Werk het goed af met een topcoat en je kunt er een heel koud seizoen tegenaan! Ik vind deze beide kleuren prachtig, maar van de twee is Go Overboard mijn favoriet. Ik geloof niet dat ik eerder een kleur had die erop lijkt en het feit dat hij zo perfect staat bij mijn nieuwe blouse is helemaal prachtig!

Welk van de twee is jouw favoriet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.