Loading...
Persoonlijk

Supermaxxx.nl is 1 jaar!

Jawel, jawel, Supermaxxx.nl bestaat een jaar! Ik begon op Tumblr een maand of misschien twee eerder met bloggen, voor My Style. En nog veel eerder had ik ook een 365 blog (elke dag van het jaar een nieuwe foto online) en een blog die ik bijhield toen ik in Parijs woonde. Maar eigenlijk… is dat niets vergeleken bij Supermaxxx.nl die ik vandaag precies een jaar geleden een eigen (domein)naam gaf. 

Ik heb het afgelopen jaar een hoop plannen gemaakt en dingen bedacht waarvan ik er een groot aantal al heb kunnen doen maar een aantal ook nog niet; daar is 2013 voor! Zo wil ik bijvoorbeeld al een hele tijd een youtube kanaal maken en daar wekelijks een filmpje voor maken, daar blijkt veel vraag naar te zijn. Het is alleen zo; als ik iets doe, wil ik het goed doen. Dus ik wil eerst zorgen dat ik een goeie camera heb, en wat meer weet over editten e.d. voordat ik daarmee begin. Maar; 2013 wordt hét jaar daarvoor!

Een jaar lijkt misschien nog niks, maar voor iets dat begon bij niks kan een jaar heel veel betekenen. Eerst was mijn blog alleen voor reviews die ik schreef voor My Style. Toen besloot ik er ook meer voor mezelf te doen en dus drie keer per week iets online te zetten. En voordat ik het wist stond er elke dag een nieuw artikel online en soms zelfs twee. Misschien wordt 2013 ook wel het jaar dat ik begin met élke dag twee artikelen online te zetten. Eens zien waar ik de tijd vandaan ga halen 😉 

Hoe dan ook, ik wil iedereen bedanken die dit nu leest. Gelukkig zijn mijn bezoekersaantallen netjes omhoog gegaan, en ook al is er soms een dipje, jullie komen telkens weer terug en dat vind ik onwijs gezellig! Ik hoop dat jullie zin hebben in nog een hele tijd leesplezier, want Supermaxxx.nl zal de komende jaren echt nog niet verdwijnen. We gaan groeien, nieuwe dingen ontdekken, meer dingen uitvoeren en meer mensen verwelkomen. Fun Fun Fun!

Bedankt allemaal en nog heel veel plezier hier!

XOXO Supermaxxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.