Loading...
Persoonlijk

Spam je blog!

Spam je blogHoi! Ik ben weer eens te druk om artikeltjes te schrijven, hoewel het echt mijn bedoeling was. Ik ben bezig geweest met het vernieuwen van mijn interieur (banken weg, tafels verschuiven en vooral heel veel sjouwen uit de Ikea en in elkaar zetten!) en heb deze week toetsen en presentaties van school. Het leek mij het perfecte moment om weer eens een spam je blog te doen, aangezien dat al een eeuwigheid geleden is! Je kunt hier onder dus bij de comments je eigen blog delen, of die van een ander die je leuk vindt. Vertel er ook een gezellig verhaaltje bij waarom iedereen jouw blog moet bekijken! Ik moet ze allemaal goedkeuren, geloof ik, dus het kan even duren voor hij online staat. Maar ze komen er allemaal te staan! Spam away!

 

 

34 comments
 1. Manon

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 2. Sarah

  Lief dat we even mogen spammen! Op mijn blog http://www.ohsobeautiful.nl kun je lezen over beauty, fashion, reizen en eigenlijk alles wat ik leuk, lekker en mooi vind. Zou het super leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen. Op dit moment kun je trouwens een LE lippenstift winnen die niet in Nederland te koop is! xoxo Sarah

 3. Mariëlle

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

 4. Eline

  Hey super leuk dat we mogen spammen. Mijn blog gaat over lifestyle, beauty en fashion. Ik heb sinds kort een vaste reeks welke ik haarverzorging van de maand noem. Als je meer wil weten, neem dan alvast een kijkje elinedeborger.blogspot.be

 5. Ayesha

  Leuk dat we onze blog mogen spammen! Ik heb je blog net ontdekt, maar het ziet eer heel leuk uit. Ik heb nog niet echt veel artikelen gelezen, dus ik ben erg benieuwd. Vooral naar dat ”duurzaamheid”, best wel uniek. Mijn blog is http://mybloggersuniverse.blogspot.nl/ waar ik schrijf over mijn leven en nog meer. Ik deel mooie afbeeldingen met jullie en doe tags bijvoorbeeld. Ik ben pas net gestart met bloggen, dus tips zijn welkom haha. Liefs x

 6. Romy

  Hallo allemaal!
  Ik ben nu ongeveer anderhalve week bezig met bloggen. De reden dat ik deze blog begonnen ben is omdat veel vriendinnen zeiden dat ik leuk kon schrijven en een aantal zeiden zelfs dat ik een blog moest beginnen. Ik heb er een jaar over gedaan om dit ook echt te doen aangezien ik bang was dat mensen het raar zouden vinden dat ik dit leuk vind. Nu ben ik toch een eigen blog begonnen over Beauty, Fashion, Lifestyle, Health en Food. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje namen op mijn blog http://www.thesparklingbeauty.wordpress.com en jullie meningen geven over mijn artikelen.

  Big Kiss.

 7. Larissa

  Hoi! Ik ben een tijdje geleden (weer) een blog begonnen, en vindt het erg leuk om te doen. Mijn blog gaat vooral over lifestyle, maar er komen ook fashion updates tevoorschijn. Je kunt mij ook volgen op bloglovin, dus doe dat ook zeker!
  Laat ook even een reactie achter van wat je ervan vondt, tips/tops? Deel mijn site met mensen, zodat ik nog meer lezers krijg.

  Alvast bedankt (:
  Liefs, Larissa

  http://www.sweetfashionthoughts.blogspot.nl

 8. Beautytalk

  Ik maak hier eventjes gebruik van aangezien ik een aantal weken ‘out’ was 🙂
  Op mijn blog vind je beauty & fashion, reviews, persberichten en af en toe some personal stuff.
  Kom zeker eens langs, binnenkort bestaat beautytalk 2 jaar en komen er enkele winacties aan!
  http://beautytalk.be
  Eefje

 9. Manon

  Super leuk dat je dit doet! Deze kans laat ik niet aan mij voorbij glippen natuurlijk. Mijn blog ‘Love Life As Manon’ gaat over alles wat ik leuk vind en mij interesseert: beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het leuk om te schrijven, dus meestal schrijf ik iets anders dan andere bloggers. Heb het ook over diverse onderwerpen. Wil over alles praten. En vind het natuurlijk super leuk om producten te testen en te reviewen! Neem snel een kijkje op mijn blog : http://www.lovelifeasmanon.nl . Veel lees plezier!

  Liefs Manon

 10. Lisa A.

  Leuk dat we mogen spammen! Ga ik snel ook weer doen op About Beauty and Fashion.

  Op mijn blog About Beauty and Fashion schrijf ik zoals de naam al doet vermoeden over alles dat te maken heeft met mode en make-up. Dit in de vorm van reviews, looks, shoplogs, trends, outfits en nog veel meer. Behalve de reguliere producten review ik ook regelmatig voor My Style net als Maxime! Hier schrijf ik voor over duurzame make-up en verzorgingsproducten die ik probeer. Ook komt er binnenkort weer een leuke winactie online! Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen! Wil je geen enkele post meer missen? Like About Beauty and Fashion dan ook op Facebook en/of Bloglovin! (linkjes op mijn blog)

  http://www.aboutbeautyfashion.com

 11. Evy

  Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD’s, DIY’s, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. 🙂 Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx

 12. Quinty

  Ik ben net begonnen aan mijn blog en ik schrijf over fashion, beauty, lifestyle en eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Ik zou het erg leuk vinden als je even de tijd neemt om mijn blog te bekijken. 🙂
  Xx Quinty

 13. Jessica

  Misschien een late reacties sorry.

  Ik ben Jessica en mijn blog heet jessica’s thing (jessicasthing) ik blog met heel veel plezier. Mijn blog kan over van alles gaan, van lifestyle tot beauty. (Okay weinig beauty heel weinig eigenlijk niet) verhalen met hoe het met me gaat en ook natuurlijk tags op https://jessicasthing.wordpress.com het zou heel leuk zijn als je zou willen kijken op kijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.