Loading...
Beauty

Soon online: Bio-Oil en Prodent

Ik heb afgelopen maand natuurlijk weer twee beautyboxen ontvangen, en ze vielen me allebei niets tegen! In deze heerlijke boxen vond ik twee producten die ik helaas niet gelijk kan reviewen omdat de test periode wat langer duurt. Omdat ik over beiden behoorlijk enthousiast ben heb ik besloten ze je toch vast te laten zien, dan kun je vast uitkijken naar wat er gaat komen! Als eerste heb ik Bio-Oil, die ik erg goed kan gebruiken voor huidstriemen. Als tweede heb ik Prodent white now tandpasta, die moet helpen bij wittere tanden. Ik voel me uitgedaagd!

Ik heb het zelf nog nooit gebruikt, maar hoor van alle kanten erg veel goede reacties! Iedereen die het product hier ziet liggen heeft er wel iets goed over te zeggen. Erg benieuwd dus!

Maar waar ben ik dan zo benieuwd naar? Bio-Oil is “gespecialiseerde huidverzorging bij: littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, verourderende huid en uitgedroogde huid”. Nu ga ik natuurlijk voor het verwijderen van huidstriemen! De test periode hiervoor is minimaal drie maanden. Duurt lang! Maar ik ga vanaf nu elke dag smeren, en ben erg benieuwd naar het resultaat.

Ik weet dat het nog ver weg is, maar je kunt hier zeker een review van verwachten over ongeveer drie maanden 😉

Tandpasta, het is natuurlijk een daily musthave. Ik gebruik normaal gesproken tandpasta voor gevoelige tanden. Dat wilde ik eens proberen om te zien of het verschil uitmaakte. Nu heb ik eigenlijk geen idee want ik weet niet meer hoe het eerst voelde 😉 Tijd dus om iets nieuws te proberen!

“Direct wittere tanden” zeggen ze. Geloof jij het? Ik kan niet wachten dit te proberen! Ik schreef al eerder over wittere tanden en heb ook een diy gevolgd om zelf tanden te bleken. Tandpasta die het werk voor je doet zou wel veel makkelijker zijn.

Ik ga natuurlijk ‘voor’ foto’s maken, en zal over een periode van drie á vier weken elke dag met de tandpasta mijn tanden poetsen. Prodent zegt “De formule heeft ook een geleidelijk toenemend witmakend effect” Dus ik verwacht wel resultaat te zien. Enneh… blue foam? Sounds awesome! haha

De review van de tandpasta (wat natuurlijk ook écht wel een beauty product is) kun je over ongeveer een maand verwachten.

Beiden producten hebben mijn aandacht getrokken en ik kan niet wachten ermee aan de slag te gaan. Naar welk van de twee ben jij het meest nieuwsgierig?

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.