Loading...
Persoonlijk

Small update @ Supermaxxx.nl

image

Hi allemaal!

Aangezien ik nu op Tumblr meer dan 100.000 volgers heb, heb ik besloten dat het tijd is voor een kleine uitbreiding. Eentje die hopelijk een aantal mensen blij zal maken. Ik ga namelijk veel van mijn artikelen ook in het Engels schrijven. Ik blijf elke dag updaten, en elk artikel blijft er in het Nederlands staan. Het enige dat veranderd is dat er bijvoorbeeld bij reviews onder elke alinea hetzelfde in het Engels gepost zal worden. Zo kunnen mijn Engelse volgers ook bij houden wat er op Supermaxxx.nl gepost wordt 🙂

Iedereen onwijs bedankt voor het volgen op tumblr, bloglovin, twitter, facebook en natuurlijk het lezen van mijn artikelen! XOXO

Hi everyone!

Since I’ve reached more than 100.000 followers on Tumblr, I’ve decided it’s time for a small development. A development I hope will make some people happy. From now on some of my article will also be written in English! There will still be a new article everyday that is in Dutch, as usual. The only thing changing is that for example with reviews under every paragraph there will be the same paragraph in English. Now all my English followers can stay a little more updated on Supermaxxx.nl too 🙂

I am so thankful to everyone following me on tumblr, bloglovin’, twitter, facebook and of course for reading the articles! XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.