Loading...
Beauty

Shoplog The Body Shop + Win actie! **GESLOTEN**

Shoplog The Body Shop 2014

I love it when a plan comes together! Precies toen ik mijn kortingsbon van 5 euro moest opmaken, precies wanneer The Body Shop weer heerlijke aanbiedingen had en precies toen de nieuwe Glazed Apple giftsets online verschenen. Juist, toen deed ik een bestelling online (want blijkt dat in de winkel niet dezelfde kortingen gelden, too bad). Ik laat je vandaag zien wat ik gescoord heb en heb óók een leuke kleine win actie voor jullie! 🙂

Shoplog The Body Shop 2014

Waar ik al een tijdje een oogje op had, waren de nieuwe nagellakken van The Body Shop. Ik zag hier redeljik goede verhalen over, maar was vooral benieuwd naar wat van de kleuren. Ik kreeg 50% korting op 3 favoriete producten, en dat werden deze drie lakjes. In de winkel kon je deze niet mer korting krijgen, omdat ze ‘nieuw’ zijn. Online zat er blijkbaar een glitch in het systeem waardoor ik ze voor €3 per stuk heb gescoord! Van links naar rechts zijn de kleuren Frosting Fancy, Almond Kiss en Crazy For Blue. Binnenkort de swatches!

Shoplog The Body Shop 2014

Voor €1,50 gooide ik van de Chocomania lijn een stuk zeep in mijn mandje. Niet voor mijzelf, want ik ben niet zo’n chocomania-fan, maar voor een vriendin! Cute little gift, als je het mij vraagt.

Shoplog The Body Shop 2014

Dan hebben we links een grote ronde borstel die heerlijk is om je lichaam mee te reinigen/scrubben/masseren. Hij kost normaal €14,00 maar ik nam ook deze voor de helft. €7 dus voor een product waar ik ontzettend benieuwd naar ben en ook zeker nog over zal schrijven!

En dan rechts zie je de camomile oog make-up remover. Not really necessary, maar als TBS member kon ik ‘m gratis aan mijn bestelling toevoegen. Altijd mooi mee genomen, wie weet wordt dit wel een nieuwe holy grail of some sort!

Shoplog The Body Shop 2014

Als laatste het item waar mijn hele shopping spree over ging: de Glazed Apple lijn! Voor kerst is deze nieuwe lijn uitgebracht en ik zag al op meerdere blogs hoe lekker deze ruikt! Na al die mooie producten gezien te hebben moest ik zelf ook aan het testen slaan. Deze set is daar perfect voor; een leuk ‘boek’ met daarin vier kleine producten: een lippenbalsem, een zeepje, een douche gel en een body butter. Allemaal even heerlijk en de verpakking vind ik fantastisch. Hier ga je absoluut nog een uitgebreide review van lezen want: wauw!

Shoplog The Body Shop 2014

Omdat ik nu al zo enthousiast ben over de Glazed Apple producten, wilde ik die vreugde delen! Ja, kerst is vroeg dit jaar. Je kunt dit Glazed Apple setje winnen! Het bevat een handcrème en een zeepje en leek me erg leuk om ‘cadeau’ te doen 🙂

Om mee te doen met de win actie doe je het volgende:

 1. Laat hier onder een comment achter dat je mee doet
 2. Volg mij op Instagram of like de Facebookpagina
 3. Like bovenstaande afbeelding op Instagram of de Facebookpagina

Mee doen kan alleen als je in Nederland of Belgie woont, laat ook altijd even weten met welke accounts je hebt geliked. Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd! De win actie loopt tot a.s. zondag 23.00u (9 november)

Done! Veel succes en ik hoop dat jullie net zo uit kijken naar de Glazed Apple review als ik 🙂

16 comments
 1. Maaike

  Leuke spulletjes! Ik ben ook zo benieuwd naar glazed apple! Maar ook naar de nagellakjes komt daar misschien ook een revieuw van ?? 🙂

  Ik volg je op instagram en heb het geliked ( heet maaikexxlove)

  Liefs,
  Maaike

 2. Femke

  Oo, wauw, wat een onwijs leuke winactie! Ik wil deze producten graag uitproberen, dus dit komt precies op het goede moment 😉 . Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’, heb je Facebookpagina geliked en heb het bericht op Facebook geliked. Alles onder naam van Femke van der Meulen. Fingers crossed 😀 .

  Xx Femke

 3. Lisanne

  Wauw meid wat een super gave actie! Ik kan wel een heerlijk verwenpakket gebruiken na al mijn tentamens! Ik volg je op facebook, bloglovin en instagram! Je bent geweldig en je blog is super!

  Lots of love,
  Lisanne
  ps. ik ben al aan het duimen hihi

 4. Kim timmermans

  Ah wat een leuke aankopen! En echt super leuke winactie! Daar wil ik zeker nog wel snel aan mee doen! Heerlijke proucten 🙂 ik volg je op instagram en heb de foto gelikt! Ik heet daarop xkimisliefx

  Liefs kim x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.