Loading...
Beauty

Shoplog – HEMA

Soms zit kwaliteit in een klein hoekje. Zo kan ook HEMA fijne beauty producten hebben. Nu met de zomer zijn de mini’s die overal (dus ook bij HEMA) verkrijgbaar zijn echt een aanrader voor als je eens iets nieuws wilt proberen. Andere shampoo, deo, scrub? Koop een mini om ‘m van te voren te testen, bevalt ie? Dan koop je een grote verpakking. Bevalt ie niet? Dan was je gelukkig maar een euro (or so..) er aan kwijt.


Vandaag een kleine shoplog met alleen producten van HEMA. Deze zijn overal het algemeen niet duur en met een beetje geluk vind je een hoop fijne producten.

Dit zijn de mini’s die ik eens wilde testen, ik ben namelijk nog steeds op zoek naar een body scrub (dus niet voor je gezicht) die ik lekker vaak en overmatig kan gebruiken. Deze moet dus fijn zijn maar ook niet te duur.  De cleansing tonic idem, degene die ik nu gebruik is erg prijzig en deze gebruik ik dus ook niet vaak. Tijd voor wat opvul materiaal!

Lime Tree Blossom Scrub Gel — €1,00 – 50 ml

Cleansing Tonic, all skin types — €1,00 – 50 ml

De rest was een “grote” verpakking, voornamelijk gewoon voor de heb. De deo was nodig, maar wilde ook hiervoor eens wat nieuws. En de voetendeo is een experimentje, zou dit echt werken?

FOOTcare Deodorant creme — €3,95 – 75ml

DEstressing Massage Oil — €3,75 – 150ml

Serum Shiny glans serum — €4,50 – 30ml

Deo roll-on soft touch, anti perspirant — €1,95 – 50ml

Over elk product komt per twee een review komende tijd (lekker veel leesvoer dus!). Hope you enjoyed! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.