Loading...
Beauty

Sans Soucis moisturizer

Ik heb een nieuwe lover (in m’n beauty kast staan)! Ik ben helemaal gek geworden op deze moisturizer met Sans Soucis, en vertel dan ook met veel liefde wat een aanrader dit is!

Mijn huid wordt snel droog, en dan voornamelijk de huid van mijn voorhoofd. Na het douchen (scrubben) stap ik altijd de douche uit met een uitgedroogde en bijna geïrriteerde huid. De oplossing daarvoor is natuurlijk een hydraterende crème (moisturizer). Maar ook die zijn niet altijd even goed.

Deze tube kwam ook in een van de Beautyboxen mee, dus een sample uitvoering van 30 gram. Perfect om een aantal keer te testen, maar te weinig voor als je er zo van geniet als ik doe.

De creme van Sans Soucis is (verrassend..) gewoon wit. Ruikt lekker ‘mellow’ dus niet te sterk, maar gewoon als een goede crème. Een beetje zo’n geur die je verwacht bij wat duurdere merken.. Of in ieder geval die ik zelf verwacht bij de wat duurdere merken. De merken hoeven het namelijk niet van alle poespas te hebben; nee, deze merken (crèmes) zijn gewoon goed.

De moisturizer van Sans Soucis kun je ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op een schone huid. Hij blijft naar zeggen 24u werkend, dus in principe zou je ‘m ook alleen ‘s ochtends kunnen aanbrengen; zoals ik ook doe. Hij trekt goed in op je huid, maar niet te erg. Het voordeel hiervan is dat hij ook aan de buiten kant van je huid nog voelbaar is. Misschien een heel klein beetje vettig, is het laagje dat je voelt tot een uur na aanbrengen. Als de moisturizer te erg intrekt is de kans dat alleen de ‘binnenkant’ of onderste laag van je huid hier de hele dag profijt van heeft. Is ook lekker, hoor, maar van buiten willen we nou eenmaal ook wat! En daar zorgt Sans Soucis voor.

Mijn huid voelt werkelijk de hele dag nog lekker zacht en gehydrateerd aan. Totaal niet droog, zelfs mijn voorhoofd niet. En dat is nog geen andere moisturizer zo lang gelukt. Sans Soucis heeft me blij verrast, want ze behoort inmiddels tot een van mijn uber favorieten!

De moisturizer is op verschillende plekken, ook online, te vinden voor een prijs van €26,50 voor 50ml (beetje goed zoeken en je vindt ‘m ook iets goedkoper ;-)) — De prijs mag er wel wezen, maar dit product is het zeker waard. Helemaal wanneer je het ‘nodig’ hebt. Go for it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.