Loading...
Beauty

Sans Soucis citroen & abrikoos matterende smoothie

Sans Soucis citroen en abrikoos matterende smoothie

Het testen voor producten voor mijn huid is leuk, vooral als het werkt. Maar kan vooral ook belastend zijn, als het niet werkt. Ik probeer zo weinig mogelijk voor mijn huid (gezicht) te gebruiken, zodat het kan herstellen. Not so pretty skin right now 🙁 Anyway, ik ben een beautyblogger en daarom test ik af en toe toch maar wat. En, jawel, soms zit het mee! Want zo eens in de zoveel keer loop ik tegen een product aan dat precies voor mij geschikt is. Of ik nou echt een vette of juist vochtarme huid heb, daar ben ik nog niet helemaal achter. Maar dat hij de laatste tijd snel glimt, dat is helaas duidelijk. Ik kreeg van Sans Soucis een matterende smoothie voor mijn huid. Smoothie? Yummie! Die gaan we testen.

Sans Soucis citroen en abrikoos matterende smoothie

Deze matterende smoothie van Sans Soucis (naturkosmetik) maakt je huid zacht en soepel doordat het je huid helpt vocht op te slaan, je huid verfrist en zichtbaar matteert. Dit pareltje hoort bij de natuurcosmetica lijn van Sans Soucis, en zit daarom boordevol natuurlijke ingrediënten: Abrikozenpitolie (zorgt voor een zachte en soepele huid en verbetert het vochtgehalte. Citrusfruitextract (verfrissende resultaat). Maisderivaat (heeft een matterende werking en zorgt voor een langdurig zachte huid). Amandelolie (bezit verzorgende eigenschappen, maakt droge huiddeeltjes glad). Sheabutter (conditioneert en beschermt de huid). Schisandra-Extract (heeft verzachtende en antioxidatieve eigenschappen en beschermt tegen irritaties). Het product bevat geen parabenen, geen minerale oliën en bevat geen dierlijke ingrediënten (yay for vegan!).

Sans Soucis citroen en abrikoos matterende smoothie

Er zijn geen kleurstoffen aan toegevoegd, maar je kunt je voorstellen dat de smoothie neigt naar geel door het duidelijk aanwezige citroen extract. De geur van citroen is ook overheersend, dus daar moet je maar van houden. De geur blijft lang hangen, ook op je gezicht. Just sayin’! De smoothie voelt heel zacht en een beetje dik (smoothie-like) aan. Erg lekker om je huidje mee in te smeren. Één pompje uit de flacon is genoeg voor je gezicht. De matterende smoothie van Sans Soucis maakt me blij; mijn huid voelt inderdaad zacht en is absoluut gematteerd. Dit had ik echt weer even nodig. De geur hoeft voor mij niet zo, maar dat zie ik maar door de vingers. Voor het beste resultaat kun je de smoothie ’s ochtends en ’s avonds op een schone huid aanbrengen (op een niet schone huid kan het wat vieze korreltjes opleveren… Eeek!)Ik merk bij avond gebruik dat ik ’s ochtends een minder vette huid heb en bij ochtend gebruik dat mijn huid de hele dag niet glimt. Need I say more?

Ik ben tevreden en ben blij dat een goedwerkend product ook gewoon natuurlijk en vegan kan zijn. 95% van de ingrediënten is van natuurlijke afkomst, dat is nogal wat! Voor €15,75 smeer jij ook zo’n lekkere smoothie op je gezicht, o.a. te bestellen bij Sans Soucis zelf!

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.