Loading...
BeautyMyStyle

Reviews in the mix: The Body Shop shower gels

image

Ik ben zo blij, ik ben zo blij! Waarom? Nou, dat zie je toch, ik hoef voorlopig geen douchegels meer te kopen. En ik heb volop keuze in de badkamer! In mijn shoplog filmpje van The Bodyshop zag je al deze douchegels voorbij komen (min de vierde, die kocht ik later er nog bij) — Ze waren namelijk zwaar in de aanbieding en zijn toevallig mijn favoriete gels. The Bodyshop heeft heerlijke producten met echte fruit extracten en dit zorgt ervoor dat ze héérlijk ruiken. Kijk je mee naar deze uberfavorieten?

image

Als eerste de passion fruit. Ik ben gek op passievrucht. Niet per se in een douchegel, gewoon overal. Luchtjes, sapjes, noem maar op. Het was dus niet zo gek dat ik deze niet kon laten staan. De geur is echt puur passievrucht, er zit dus niets anders in de weg. Hij is lekker fruitig en toch subtiel. Een en al yum! Ik vind dit een ultieme zomergeur!

image

Hij lijkt er op, maar is verre van hetzelfde; blueberry! De kleur komt wat overeen met passievrucht, maar als je ze naast elkaar bekijkt zie je het verschil wil. Bovendien, de grote bosbes op de fles kun je haast niet missen 😉 Normaal gesproken heb ik niet zoveel met bosbessen, maar deze wilde ik wel eens proberen. Wederom een subtiele geur, misschien nog wel iets minder sterk dan de passievrucht, maar toch lekker zoet. Niet te zoet! Ik krijg een beetje de neiging het op te drinken… Zo lekker.

image

Dan een extreem zoete (!!), framboos. Ooooh zo yum, zo zoet en zo een leuke kleur ook, hihi. Deze koos ik erbij omdat ik hier al over gehoord had dat hij zo super zoet was, daar hou ik echt van. Of lekker fruitig, of extreem zoet, ik vind het prima! De aardbeien douche gel van The Bodyshop is ook al zo zoet, en daar genoot ik zo van. Hier kon ik bijna niet mis gaan! Hij ruikt écht naar framboos en doet me daarbij denken aan een fruitella snoepje, of zo. Oh, wat vind ik dit lekker.

image

Dan de nakomeling! Ik had deze in de webshop over het hoofd gezien, of hij was niet beschikbaar. Toen ik in de winkel zag dat ook deze in de aanbieding was, nam ik hem mee. Papaja. Al die tropische vruchten jongens, dat kun je toch niet laten staan. Ik geniet er al van als ik er alleen naar kijk, yum, yum yum! Deze geur is het sterkst van de vier maar wel het minst zoet. Hij lijkt wel op passievrucht moet ik zeggen, maar heeft net iets van een wat bittere ondertoon of zo. Ook helemaal yummie, zoals duidelijk mag zijn.

image

Is ‘t geen plaatje? Ik ben helemaal blij, want ik ruik de komende tijd naar een heerlijke smoothie, of zo 😉 De geuren blijven niet de hele dag hangen na het douchen, helaas, maar een uurtje of twee kun je nog lekker aan jezelf snuffelen, haha. Voor de zoetekauwen raad ik raspberry aan, voor de niet-zoetekauwen papaja. En voor iedereen die van fruitige geuren houdt: ga naar The Bodyshop en ruik overal even aan, het is hemels!

Ik geloof dat alle vier de douche gels limited edition zijn, en nu of binnenkort dus niet meer verkrijgbaar. Natuurlijk heeft The Bodyshop ook andere heerlijke geuren en komen en vanzelf nieuwe bij. Maar ben je benieuwd, of al overtuigd? Dan zou ik this very minute nog even een kijkje nemen in de webshop!

Welke douchegel gebruik jij het liefst? En welke variant van The Bodyshop vind jij het lekkerst?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.