Loading...
BeautyMyStyle

Review: Yves Rocher douchegel

image

Een tijdje terug ontving ik een douche gel van Yves Rocher. Fijn om te testen voor MyStyle, dacht ik zo, want Yves Rocher gebruikt organische ingredienten (uit Frankrijk) en heeft de ECOCERT certificering. De douchegel bevat 0% parabenen en 99% natuurlijke ingredienten. Met honing en organische muesli klinkt het meer als een ontbijtje, maar met liefde heb ik ‘m getest!

image

Ik moet zeggen dat ik door de achterkant een beetje overweldigd raakte; er staat zoveel info op, dat ik het niet meer op een rijtje heb. Wat ik wel kon onthouden en wat ik altijd leuk vind om te weten is waar de ingredienten goed voor zijn. Zo heb je de acacia honing voor verzachting, kastanje extract voor bescherming, haver extract voor herstelling en zonnebloem olie voor een voedend effect. Alles wat je huidje nodig heeft, in deze leuk verpakte douchegel.

image

Ik moet zeggen dat ik de geur (waar ik overigens toch telkens amandel in ruik?!) een beetje herfstig vind. Een douche gel kan je natuurlijk het hele jaar door gebruiken, maar voor de zomer gebruik ik misschien liever iets lichts; fris en fruitig. De geur is daarentegen wél erg lekker en blijft lang hangen. Ik voel me lekker fris en mijn huid voelt zacht aan! Ik hoor vaak van mensen dat ze na het douchen een trekkerige huid hebben, hier heb ik zelf op mijn gezicht na geen last van maar ik denk dat men dat van deze douchegel ook niet snel zal krijgen. Door de olien en andere ingrediënten doet de douchegel wat hij belooft.

De douchegel bevat 200ml en is daarmee de prijs van €1,95 dubbel en dwars waard. Ik kan de gel niet op de website vinden (?!), maar wel andere varianten. Bekijk deze douchegels dus zeker ook even!

NOTE: Yves Rocher test zelf niet op dieren, maar verkoopt haar producten wel in China. Omdat in China dierproeven verplicht zijn, worden de Yves Rocher producten daar dus wel op dieren getest. Hierdoor is Yves Rocher niet 100% dierproefvrij, en dat vinden we (ook bij MyStyle) niet cool.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.