Loading...
Beauty

Review: Vaseline limited edition

image

Je hebt ‘m vast al op verschillende blogs voorbij zien komen; ik wel, tenminste. Maar dat is al weer een tijdje geleden dus het is tijd om je mijn mening te laten horen over dit limited edition product van Vaseline. Het eerste wat bij mij opkwam was “Ha, good old Vaseline met een limited edition product”. Tja, het is ook maar een merk 😉 Deze “petroleum jelly” is bedoeld voor de lippen en zit in dit super-maxime uitziende blikje. Daarom moest ik hem hebben! Zwart met roze en limited, precies waar ik van hou 😉 Lees de review én waarom ik het geen onhygienisch product vind…

image

Zoals ik al zei; een limited zwart met roze blikje. Hij bevat 20g wat klinkt als weinig maar dat is het niet. Althans, je kunt er een hele tijd mee doen want je hoeft je lippen niet om de 5 minuten bij te werken! Ik heb de geur van deze lip ‘jelly’ nog niet helemaal een thuis kunnen geven. Het is een mix van zoete kauwgum met een rozen geur.. Zo iets. Lekker zoet dus en zeer vrouwelijk als je ‘t mij vraagt.

image

Ik gebruik bijna nooit producten van Vaseline, het is nooit mijn favoriete merk geweest, maar als ik dit zo zie vraag ik me eigenlijk af waarom. Ik vind het product heerlijk en het voelt ook met mijn vinger lekker aan. (Jaaaa, daar is het niet voor, maar voor de foto toch ;-)) De inhoud is lekker jelly en voelt glad maar niet glibberig aan op je lippen. Ook niet plakkerig, dus zoenen kan hier easy peasy mee!

Over zoenen gesproken; ik heb een ‘speciale’ manier waarop ik dit product gebruik zodat hij niet onhygiënisch bevonden wordt. Ik heb vaak een hekel aan potjes en blikjes, omdat je er met je vingers in moet. Dit blikje van vaseline is groot genoeg om met getuitte lippen in te gaan! Tuit je lippen, zet het blikje tegen je lippen aan en draai een beetje rond. Daarna kun je met je lippen over elkaar wrijven en je bent compleet voorzien van vaseline op je lippen!

Is dit een aanrader ? Sir, yes sir. Maar ik denk dat hij niet meer te krijgen is. Of bijna niet.. Je zou echt moeten zoeken. Ik kocht hem zelf bij Etos voor ongeveer €2,00 — De lip jelly zorgt niet erg voor een kleurtje, maar wel een mooie shine, en je blijft het nog lang voelen op je lippen. Dus geen uitgedroogde lippen en een mooi glansje; helemaal prima!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.