Loading...
Beauty

Review: Trind nail balsam

image

Ik weet dat hij allang bekend is bij een hoop mensen, maar ik heb ‘m nét ontdekt. Ik heb het over de Nail Balsam van Trind. Wat een product is dit! Hij zat in een van de beautyboxen, en ik ben geloof ik nog nooit blijer geweest met een product uit een box. Ik wist wel dat Trind een vooraanstaand merk is qua nagel verzorging, maar het zelf ervaren.. Dat had ik nog niet gedaan. Nu dus wel en ik kan niet wachten dit met je te delen! Voor veel mensen zal dit product een ware uitkomst zijn, dus kijk even mee naar mijn oordeel…

image

Trind Nail Balsam is een vloeibaar goedje dat vooral vocht in je nagels brengt. Waarom vocht? Nou, dit zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en dus minder snel buigen en breken. De combinatie van Trind Nail Balsam (hydraterend en vetvrij) zal wonderen moeten verrichten voor zachte en/of broze nagels. Wonderen verrichten… Ik hou van producten die dat doen! *De wonderen zijn de wereld nog niet uit…*

De bedoeling hiervan is dat je op schone nagels een laagje aanbrengt die je vervolgens twee minuten laat intrekken. Als er nog wat zichtbaar is op je nagels, dan masseer je dit in over je nagels en je nagelriemen. Ik dacht in eerste instantie dat dit een vochtinbrengende base coat was, of zo. Maar nee dus.

image

Het ziet er exact hetzelfde uit als een nagellak, alleen is het net wat anders. Dit trekt namelijk echt in je nagels. Na aanbrengen kun je dus wel gewoon een nagellak aanbrengen, maar misschien is dan eerst en base coat toch verstandig.

Voor perfect resultaat? Eenmaal per dag aanbrengen. Ik weet dat dat lastig is wanneer je al nagellak op hebt, maar hier kun je precies doen wat ik heb gedaan. “Wat dan, Maxime, wat dan?” Ik hoor dat je het je afvraagt! Ik ben namelijk een weekje door het leven gegaan met kale nagels. Ik had onwijs veel last van slappe nagels de laatste tijd, en om deze Trind miracle worker te testen heb ik gewoon even geen nagellak aangebracht. Dat doe ik wel weer als mijn nagels hard en sterk zijn, dacht ik.

image

Ik kan je vertellen, it was so worth it! In het begin, toen ik voor het eerst de nail balsam gebruikte, merkte ik dat het erg snel introk en er na twee minuten ook niets meer zichtbaar was op mijn nagels. Een week later trok het al een stuk minder in. Dat is zeker niets negatiefs, dat betekent gewoon dat mijn nagels een stuk beter gehydrateerd zijn! En ja, dat komt door Trind. Ik heb namelijk niets anders aan mijn nagels gedaan en zelfs geen hand/nagel crèmes gebruikt.

Op de foto hierboven ziet je dat mijn nagels nog een beetje glimmen, dat is na het aanbrengen van Trind. Verder zie je er niets van. Ik merk dat mijn nagels nu echt een stuk harder zijn, wat een goed gevoel! Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan de balsem, omdat hij zo goed werkt. Ik heb honger naar beter! Het is inmiddels tijd om weer nagellak te dragen. En nu maar hopen dat mijn nagels sterk blijven.

Wat ik sowieso ga doen is elke keer wanneer ik mijn nagellak er weer af haal even een dagje nagellak vrij door het leven om zo twee keer Trind nail balsam aan te brengen. Zo hoop ik het vocht gehalte in mijn nagels hoog genoeg te houden.

Is dit een aanrader? Maar ja, natuurlijk is dat het, waarom niet? Voor iedereen met slappe, dunner, scheurende nagels; dit is jouw ding! Je betaalt er wel wat voor, helaas, maar dat is het zeker waard. Trind Nail Balsam is te koop voor €14,95 — Je kunt hier een beste tijd mee doen, dus ik zou zeggen; sla je slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.