Loading...
BeautyMyStyle

Review: RS Natural Cosmetics luscious body smoothie

image

Van RS Natural Cosmetics kreeg ik deze mooie flacon opgestuurd om te testen voor MyStyle. Het is een ‘luscious body smoothie’, klinkt dat niet verrukkelijk?! RS Natural Cosmetics is een Nederlands merk met natuurlijke verzorgingsproducten “geïnspireerd op de natuurlijke beautyrituelen en schoonheidstradities van rondtrekkende volkeren”. Dat klinkt net zo mysterieus als de verpakking er uit ziet, prachtig! Vol nieuwsgierigheid ben ik aan het testen geslagen…

image

Op de eerste foto zag je al het mooie etiket dat op de flacon zit. Een donkere flacon met een kleurrijk etiket, erg mooi en passend bij het merk als je het mij vraagt. Hij lijkt zwart, maar soms zie ik er toch een paars/blauwe gloed doorheen komen, nice! Ik ben er nog steeds niet achter of de flacon van glas is of ontzettend hard plastic. Hij is in ieder geval zwaar en stevig en een aanwinst voor het oog in de badkamer! Waar ik erg tevreden over ben is het bescherm dopje dat je hierboven ziet. De flacon heeft een klein pompje (zoals je misschien ook kunt zien) en daarvan wordt de opening afgedekt met een op- en afschuifbaar dopje. Ziet er chique uit en werkt erg handig.

image

De body smoothie is verrijkt met argan olie, macadamia olie, shea boter, jojoba olie, wilde soja olie, wortel extract en 100% natuurlijk parfum. Zelf omschrijft RS natural cosmetics de ‘Bedouin Beauty luscious body smoothie’ als mandarijnfris en een tikje kruidig geurend. Ik moet zeggen dat ik hem érg kruidig geurend vind. Misschien toch iets te kruidig voor mij, maar als je ervan houdt zul je hiervan smullen. “De body smoothie zit boordevol essentiele vetzuren, beschermende anti-oxidanten waaronder vitamine C en E, hydraterende bestanddelen en zeer verzorgende plantextracten”.

Wat ik hier dus van verwacht is dat het een lekker zacht aanvoelende creme is die mijn huid hydrateert, voedt en zacht aan laat voelen.

image

De body smoothie trekt onwijs snel in en laat mijn huid inderdaad lekker zacht aanvoelen. De geur blijft denk ik een half uurtje hangen maar is daarna ook wel echt weg. Vind ik prima, want zo dol ben ik niet op de geur. Wél op hoe het product aanvoelt, want hij is ook erg fijn voor na het zonnen. Dit stond al op de verpakking, dus natuurlijk heb ik dat ook even uitgeprobeerd. Mijn huid is erg gevoelig voor zonlicht en daardoor verbrand ik niet alleen snel maar voelt mijn huid soms ook een beetje geïrriteerd aan na zonlicht. De body smoothie zorgt een tikje voor verkoeling en een hoop voor hydratatie, lekker!

Ben je niet van de kruidige geuren, dan zou ik iets anders uitzoeken. Maar hou je van zachte romige cremes om je huid royaal mee in te smeren? Dan is de body smoothie zeker iets voor jou.

RS Natural Cosmetics gebruikt voornamelijk natuurlijke ingredienten en is daarom MyStyle-proof. Óók niet onbelangrijk is dat er natuurlijk niet getest wordt op dieren.

De luscious body smoothie is te koop in de RS natural cosmetics webshop voor €22,50 (200ml)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.