Loading...
Beauty

Review: RoC enydrial producten (beautybox)

image

Zoals ik gisteren al zei ga ik niet meer van elke box de hele inhoud laten zien, maar wel per product reviews schrijven. Zo heb ik natuurlijk weer de beautybox ontvangen en daar zetten deze twee producten van RoC in. Enydrial is de lijn van RoC die gaat over het reguleren van je vocht. Niet alleen voor je gezicht, maar ook je lippen en de rest van je lichaam. De twee producten die ik hier review zijn de body balm en de douchecrème.

image

Wanneer je meerdere producten van dezelfde lijn gebruikt weet je eigenlijk altijd zeker dat ze goed op elkaar aansluiten. Zo kun je hier dus eerst douchen met deze douchecrème en je daarna insmeren met de body balm.

image

De douchecrème is een dunne substantie die, wat mij betreft, iets te snel door je vingers glipt. Er zit geen specifieke geur aan, en ruikt eigenlijk een beetje chemisch, not my kinda thing. Hij maakt mijn huid over het algemeen wel lekker zacht en ik heb het gevoel dat mijn huid de hele dag wat fijner om mijn lichaam heen zit. Klinkt misschien vreemd maar soms voelt je huid een beetje stroef, het voelt toch wat soepeler door deze douchecrème. Althans, ik denk dat het door de douchecrème komt.

image

Voor de body balm geldt eigenlijk precies hetzelfde, alleen is hier de ‘chemische’ geur nog net iets doordringender waardoor ik ‘m eigenlijk niet eens fijn vind om te gebruiken. Ik heb deze balsem eerst op mijn arm gebruikt, om ‘m vervolgens op mijn benen te smeren. Daar heb ik maar vanaf gezien. Het is wel gewoon een fijn smeerbare creme en mijn arm voelt wat zachter aan. Ik ben geen fan van deze bodybalm vanwege de geur en ik vermoedt dat er een hoop balsems zijn die en lekkerder ruiken en mijn huid net zo fijn hydrateren en herstellen.

Je kunt de producten o.a. hier bestellen — Douchecreme, 400ml voor €16,95 en bodybalm, 200ml voor €16,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.