Loading...
BeautyMyStyle

Review: Pure Elements energie dagcreme

Pure Elements energie dagcreme

Een paar weken terug schreef ik mijn eerste artikel ooit over Pure Elements, een merk waaraan ik gelijk verkocht was door het heerlijke gezichtsmasker dat ik testte voor MyStyle. Bij het masker werden de volgende testers geleverd in mooie glazen minipotjes. Ik was hier al geïnteresseerd in de dag- en nachtcrème, dus dat kwam mooi uit! Je ziet op de foto’s de anti-age dagcrème, de ‘energiedagcrème en de ‘energienachtcrème. Zoals je van de week vast gelezen hebt had ik al een nachtcrème experimentje lopen, dus met die van Pure Elements ben ik nog niet aan de slag geweest. Ook de anti-age crème heb ik niet verder getest dan even ruiken en voelen. Máár over de energie dagcrème kan ik je nu alles vertellen!

Pure Elements energie dagcreme

De dag- en nachtcrème zijn beiden uit de ‘energie‘ lijn, waarvan het gezichtsmasker ook was. Het voordeel van verschillende producten uit dezelfde lijn hebben, is dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Gebruik je bijvoorbeeld een dagcrème die je huid wel goed hydrateert, maar nog niet zorgt voor vermindering van onzuiverheden; dan kan het masker dat erbij hoort hier misschien wat aan doen.

Het Pure Elements gezichtsmasker zorgde bij mij voor een heerlijke hydratatie en een super zacht huidje. Dit hield wel een dag of drie aan, maar een masker gebruik je vaak maar eens in de week (of misschien zelfs twee weken). Voor de dagen er tussenin gebruik ik dus graag een dagcrème die hetzelfde effect kan creëren.

De Pure Elements energie dagcrème bevat tomaatextract, amandelolie, sheaboter en Vitamine E. Erg natuurlijk dus! Deze ingrediënten in combinatie met de toegevoegde bergkristallen en etherische oliën zorgen voor het revitaliseren van je huid en geven deze energie. Eigenlijk precies wat het gezichtsmasker ook doet.

Pure Elements energie dagcreme

Als ik ‘s ochtends wakker wordt is mijn huid niet bepaald droog, eerder wat vettig. Deze dagcrème zou dus niet per se aan te raden zijn voor mij. Toch heeft hij een positieve werking want hij laat mijn huid lekker gehydrateerd en zacht aanvoelen, maar wat minder diep dan het masker. Eigenlijk precies een perfecte dagelijkse aanvulling!

Zou ik zonder de dagcrème kunnen? Ja, makkelijk. Hoef ik ‘m niet te gebruiken? Nee, eigenlijk niet. Maar? Ik doe het toch, want het gevoel is heerlijk! De geur van de crème is een beetje apart maar je ruikt duidelijk de amandel olie. Nog niet net zo lekker als het masker, maar het gevoel komt wel dicht in de buurt! Mijn zachte huidje is hemels, en dat zou iedereen moeten hebben. Ik denk, aangezien ik met de Mario Badescu nacht crème gestopt ben, dat ik de nachtcrème van Pure Elements binnen kort wel kan gaan proberen.

Ik raad het product vooral aan aan degenen met een droge huid, dit moet echt een oplossing zijn! Verder; als het geen kwaad doet, gewoon gebruiken voor dat lekkere huidje. Als ik een van de twee producten moest kiezen nam ik toch eerder het gezichtsmasker want deze ruikt net wat lekkerder en geeft net een fijner gevoel omdat ik die eens in de week gebruik. Daarnaast is de dagcrème voor mij geen must.

Je koop de dagcrème online bij Pure Elements voor €19,90 (50ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.