Loading...
Beauty

Review: Prodent white now tandpasta

image

Herinner je je dit artikel nog? Ik zou deze Prodent tandpasta testen en over een maandje *of zo* er op terug komen. Wat deze tandpasta namelijk beloofd is instant wittere tanden. Wie wil dat nu niet? Alleen worden ons zo vaak van dit soort mooie dingetjes verkocht, is het nu ook eens echt waar? Witte tanden, zo makkelijk? Ik heb het natuurlijk getest, en het resultaat lees je hier!

image

De tandpasta bezit het zogehete ‘blue foam’. Een blauwe substantie die wittere tanden garandeert. Een wittere oogopslag na het poetsen, maar bij dagelijks (?) gebruik blijvend wittere tanden.

Vind je de suggestie die ze doen bij ‘het resultaat’ trouwens niet grappig? Alsof de tandpasta ervoor zorgt dat je glimlacht. Hahaha. Nee, witte tanden dus, en dat zou zo een verschil moeten opleveren dat je er een schitterende glimlach van krijgt. Instant.

image

Zie hier! De tandpasta dus. In het midden zit de blue foam en ik moet zeggen; ziet er gaaf uit! Haha, ja het oog wil ook wat! Je hoeft niet ram veel te gebruiken, en voor kinderen mag/moet je zelfs niet meer dan de grootte van een erwt.

Tijdens het tanden poetsen worden je tanden echt compleet blauw. Die blue foam neemt je gebit geheel over, en dat is niet erg charmant. Na even poetsen wordt het wit schuim. Ik vind de smaak prima, lekker fris. Mijn tanden zijn schoon, uiteraard, maar zijn ze ook wit?

Witte tanden was misschien een te grote droom, maar een frissere uitstraling dat zeker. Het verschil is niet zichtbaar in tinten, zoals wanneer je je tanden laat bleken. Maar mijn tanden lijken wel iets witter als in… het gele waasje is weg. Getsie dat klinkt vies. Maar ik ben best tevreden. Ik merk na al die dagen poetsen niet dat ik blijvend wittere tanden heb.

Ik raad de tandpasta wel aan omdat hij fijn werkt, prima smaakt en toch wel een beetje doet wat hij beloofd. De tandpasta is een goeie voor wanneer je weet dat je op de foto gaat bijvoorbeeld. *Extra fresh*

Prodent white now tandpasta is te koop voor €2,99 (75ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.