Loading...
Beauty

Review: Oceane make-up remover pen

Oceane make-up remover pen

Dit product zat in de laatste glossybox die ik heb ontvangen. Ik was zo blij! Jullie weten inmiddels misschien wat een kneus ik ben met eyeliner aanbrengen, en voor mij zou dit het perfecte product zijn. Een make-up remover pen! Makkelijk vast te houden en een spitse punt voor precisie. Hiermee zou ik toch echt wel een strakke eyeliner moeten kunnen zetten?! Dol enthousiast, want dit zou wel eens favoriet van het jaar kunnen worden, ging ik aan de slag met testen.

Oceane make-up remover pen

Ik begin met te zeggen dat ik het product er prima uit vind zien. Duidelijke tekst en goed afsluitende dop. Bovendien zit er in deze verpakking meer dan één remover punt; daar moet ik voorlopig toch wel mee vooruit kunnen!

Ik deed met dit product de “streepjes-test”. Jawel, net bedacht! Ik zet wat strepen eyeliner op mijn hand, laat het even drogen en ga met de make-up remover pen aan de slag. Niet alleen omdat ik te lui ben om eyeliner op mijn ogen te doen, maar vooral ook om meteen te testen of mijn huid positief reageert op het product. Er is niets zo vervelend als een nieuw product dat binnen de kortste keren een oog ontsteking oplevert, of zo! Eerst even testen op je hand bijvoorbeeld dus.

Oceane make-up remover pen

Ik mag toch wel zeggen dat ik behoorlijk teleurgesteld ben, yes? In plaats van dat de streepjes netjes onderbroken worden door de make-up remover, wordt de eyeliner compleet uitgeveegd. Dit is niet echt waar ik op zit te wachten als ik eyeliner op mijn ogen wil doen. Ik twijfelde nog even of het niet lag aan het feit dat de eyeliner nog niet droog genoeg was, maar dat was hij echt wel. En toen was het tijd beide streepjes compleet te removen….

Oceane make-up remover pen

…Met als resultaat een grote rotzooi! Mijn hemel, stel je voor dat dit op je oog zit!? Of nog erger; wanneer dit gebeurt als je nét een mooie ooglook klaar hebt! Nee, dankjewel.

Ik denk dat dit gebeurt doordat er teveel make-up remover in de punt van de pen zit, waardoor alles gewoon té vloeibaar wordt. Ik ben er nog niet achter hoe ik dit voorkom, dus voor degene met tips: Let me know!

Daarnaast lijkt het me sowieso geen geschikt product; moet je écht wachten tot je eyeliner helemaal droog is voor je het kunt gebruiken? Er zijn namelijk genoeg eyeliners die gewoon lang een beetje vochtig blijven. Of die gewoon van zichzelf erg vloeibaar zijn en sowieso al snel uitsmeren (not my favorite…)

Ja, dat ik teleurgesteld ben kun je wel zeggen. Ik heb nog geen oplossing gevonden voor het netjes maken van een eyeliner. Op de standaard wattenstaafjes-techniek die ik nu altijd gebruik, na. Wat denken jullie, heb ik het product gewoon niet goed gebruikt, kan ik dit voorkomen, of is het gewoon een faal?

Deel jouw ervaringen met me! 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.