Loading...
BeautyMyStyle

Review: Nvey Eco – hydrating lip lustre

image

Ik heb weer een nieuw duurzaam make-up merk voor je! Nvey Eco. Dit merk is 100% organisch omdat het geen gebruik maakt van parabenen, SLS en talk, wel gebruik maakt van diverse organische ingrediënten en geen producten test op dieren. Nvey Eco is door Natrue organisch gecertificeerd. Ik heb deze ‘hydrating lip lustre’ lipgloss ontvangen om voor MyStyle te testen. Is de gloss echt hydraterend, hoe lang blijft hij zitten en wat vind ik van de kleur?

image

Ik heb de lipgloss van Nvey Eco ontvangen in ‘Amour Rose’, zoals je op de eerste foto al ziet moet dit een mooie roze kleur zijn. De lipgloss is verrijkt met castor olie (ook wel bekend als wonderolie), bijenwas en carnauba was (verkregen uit een bepaalde palm boom). Dit zullen de drie ingrediënten zijn die er voor moeten zorgen dat mijn lippen daadwerkelijk gehydrateerd worden. Ik heb de laatste tijd wel veel last van droge lippen en gebruik daar een lipbalsem met bijenwas voor; deze lipgloss bevat dat ingrediënt ook, dus een fijne manier om te testen. Hebben ze dezelfde werking?

image

Wat me meteen opviel aan de verpakking van de lipgloss is dat het me doet denken aan de gloss van M.A.C. — Daar is niks mis mee, want ik vind M.A.C. er altijd erg mooi en professioneel uit zien, classy. Ik vind het dus totaal geen probleem om rond te lopen met deze lipgloss van Nvey Eco, zeker in deze kleur. Want zeg nou zelf; wat ziet ‘ie er mooi uit he? 🙂

Ik ben eigenlijk niet zo’n lipgloss liefhebber; ik ben altijd bang dat mijn haren erdoor aan mijn lippen blijft plakken, dat er eten op mijn lippen blijft hangen, of mijn lipgloss juist op mijn eten of een glas drinken te zien is etc. Ik vind het altijd maar een plakkerige zooi. Bij deze lipgloss van Nvey Eco is dat echter niet het geval! Na het aanbrengen wreef ik mijn lippen een paar keer over elkaar heen en zei ‘pa pa pa’ maar plakken? Nee hoor! Pluspuntje dus!

image

Hier heb ik de lipgloss aangebracht. Mijn lippen zijn van nature al vrij gekleurd, dus alleen bijvoorbeeld een echte fuchsia roze zie je absurd goed, de rest lijkt erg natuurlijk, en dat is fijn! Deze kleur dus ook, je ziet wel een mooi glossy laagje, maar geen overduidelijke kleur. Misschien had ik een felle kleur wel leuker gevonden, maar een natuurlijke look is elke dag  ‘appropriate’ , dus helemaal prima!

De gloss blijft niet super lang zitten, wat een klein minpuntje is. De kleur (die je ziet als je goed kijkt, of als je wat minder kleur in je lippen hebt) blijft lang goed, de gloss die vervaagt al snel. Ik gok op een uurtje en dan zijn je lippen niet glossy meer. En dat terwijl ik niet eens heb gegeten/gedronken/gekust… Er zijn veel dames die het liefst 24/7 hun lippen bij werken met een mooie glossje, die tijd heb ik ook gehad, maar nu wil ik gewoon dat ik het aanbreng en het goed blijf. Helaas!

image

Over het algemeen ben ik best tevreden hoor, over deze lipgloss. De verpakking ziet er mooi uit, mijn lippen zien er mooi uit na het aanbrengen en de gloss hydrateert je lippen wel degelijk! Vooral de hydratatie zorgt ervoor dat ik deze lipgloss vaker wil gebruiken; ik krijg wel eens extra droge lippen door bepaalde lipsticks, dat kan ik nu tegen gaan door het gebruik van deze gloss (YEAH!). Ik denk dat o.a. bijenwas wel echt een perfect ingrediënt is op je lippen zacht en soepel te houden, dat bewijst deze lipgloss maar weer.

Maar waarom is deze lipgloss nu echt beter dan een ‘gewone’ niet-duurzame lipgloss? Ten eerste is het natuurlijk erg belangrijk dat cosmetica niet getest wordt op dieren, en dat gebeurt helaas nog wel op sommige plekken; bij Nvey Eco niet! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van organische ingredienten, dit houdt in dat de natuur vanwaar de ingredienten verkregen zijn met respect is behandeld; geen chemicalien die de lucht, aarde en dieren een slechtere gezondheid geven. Door producten als die van Nvey Eco aan te schaffen help je mee het welzijn van de aarde te verbeteren. I mean… why not?

Nvey Eco make-up wordt gebruikt door Vluggen Visage – bekijk de verkoop punten. De lipgloss van Nvey Eco kost €26,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.