Loading...
BeautyMyStyle

Review: Mineralissima blush & brush

Mineralissima blush

I love bloggen voor MyStyle! Ik ontvang de mooiste producten die ik anders misschien nooit was tegen gekomen. Zo ook deze blush van Mineralissima én een blush kwast die er perfect bij past. Mineralissima is een natuurlijk merk dat minerale make-up maakt. Omdat er in de producten enkel natuurlijke bestanddelen en verbrijzelde mineralen verwerkt zitten heeft het deze naam gekregen. De make-up van Mineralissima bevat geen chemicaliën en andere ruwe ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor je huid en lichaam. Voor producten waar zoveel meer aandacht aan wordt besteed betaal je vaak ook wat meer; ik ga testen of deze producten hun prijs waard zijn.

Mineralissima blush

De blush die ik heb ontvangen is heet ‘Promise’ en heeft, als je ‘t mij vraagt, een erg natuurlijk kleur. “Een gedempte zachtrode blusher met lavendel ondertonen” Is de beschrijving op de website van Mineralissima. Daar kan ik me wel in vinden, en nu snap ik ook waarom ik hem zo goed bij mijzelf vind passen; de lavendel ondertonen zorgen ervoor dat de blush wat ‘koeler’ oogt. Dat vind ik zelf altijd goed passen bij mensen met een lichte huid. En een lichte huid heb ik zeker…

De blush zit in een zeefpot zoals ze dat noemen. Er zit dus een soort ‘zeefje’ boven de blush waar je met je kwast overheen gaat.

Mineralissima brush

Zoals je ziet werkt dat prima. De kwast is erg zacht en neemt het product prima op. Zoals je ook hier misschien al kunt zien is de blush erg goed gepigmenteerd. Zorg dus dat je je kwast even afklopt (tegen het potje aan tikt bijvoorbeeld) zodat er wat overtollig poeder loslaat. Anders zit je gelijk met erg heftige vegen op je gezicht, wil je niet!

Deze ‘schuine blush contour kwast’ is gemaakt met natuurlijke haren en dat maakt ‘m erg zacht en flexibel. Dit vind ik ontzettend fijn (jawel, vanaf nu mijn favoriete kwast) — De blush kwast van H&M is veel stugger en deze maakte mijn blushes vaak meteen kapot waardoor er overal poeder kwam te liggen… Daar hebben we geen last meer van voorlopig!

Mineralissima blush

Ik heb geen foto gemaakt van de blush op mijn gezicht omdat mijn huid ontzettend onrustig was en dat geen mooie foto’s op kon leveren 🙁 In ieder geval laat ik ‘m je hier zien; prima kleurtje en met de kwast erg fijn aan te brengen. Dit was een blush geweest die ik dagelijks had gedragen. Hij is inmiddels naar Michelle verhuisd, die er misschien nog wel meer plezier van heeft 😉

Het is een voordeel en nadeel; de blush is erg gepigmenteerd. Dit is nooit verkeerd maar je moet er erg op letten met aanbrengen want teveel is natuurlijk niet mooi. Als je deze blush subtiel aanbrengt ziet hij er echt uit als een ‘echt’  blosje en daar ga ik voor! Ik vind de blush super en de kwast ontzettend fijn in gebruik. Een gouden team zo samen en zeker een aanrader.

Voor de blush (5g in een zeefpotje van 20g) betaal je €11,00 en de kwast kost €6,50 — Misschien een beetje prijzig, maar ik vind het zeker niet duur. En daarmee lijkt me de conclusie duidelijk; deze producten zijn zeker hun prijs waard! Ik vind €6,50 voor deze kwast zelfs een koopje, zo goed is hij!

Heb jij al eens wat van Mineralissima geprobeerd?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.