Loading...
BeautyMyStyle

Review: Lush whoosh shower jelly

image

Jellyyyyy! Kun je je herinneren dat ik in mijn beautyklusjes artikel schreef dat ik het zo lekker vind om me onder de douche in te smeren met een zeepje, omdat dat zo lekker over je lichaam glibbert? Er is geen product op de wereld waar je dat lekkerder mee kunt doen dan een shower jelly van Lush. Ik heb deze ‘whoosh’ al een tijdje (kreeg hem voor kerst) en ben er sinds ik hem voor het eerst gebruikte verslaafd aan geraakt. Let me show you why!

image

Ten eerste: de verpakkingen van Lush vind allemaal leuk. Heel basic, maar altijd met een schattige of humoristische touch. Lekker persoonlijk! Hier staat op dat hij je concentratievermogen verbetert (en je dus door jetlegs en lange saaie vergaderingen helpt). Goed wanneer je ‘s ochtends doucht om in één klap goed wakker te worden! Ook zit er altijd een sticker op door wie hij gemaakt is, wanneer hij gemaakt is en tot wanneer hij te gebruiken is. (Door Kris, op 7/10/12, te gebruiken voor 7/12/13)

Hij is verrijkt met citroensap, grapefruit sap, limoensap, grapefruit olie, rozemarijn olie en geranium olie. Om even alle lekkere dingen op te noemen. Dit zorgt er meteen voor dat hij onwijs lekker ruikt, en jij dus ook wanneer je er mee hebt gedoucht.

image

Ik heb gewoon een zwak voor alles dat jelly is. Net als drilpudding, het is een obsessie! Je hoeft maar een klein beetje (zoals dat op mijn hand) te gebruiken en je kunt jezelf lekker helemaal insmeren. Héél langzaamaan lost hij op, maar wanneer dat gebeurt ben jij al helemaal in gesopt. Wanneer je huid nat is kun je er met de jelly overheen wrijven en zo laat hij een witte zeepige substantie achter. Schoon in een handomdraai!

Je kunt ook de gehele jelly uit het potje pakken, in je hand houden, en jezelf ermee insmeren. Je kunt ook een dotje in een douchepuf doen. Je kunt de jelly ook bevriezen en hem bevroren gebruiken (dan is het meer een zeepje). Je kunt er dus van alles mee, dat mag duidelijk zijn.

Grootste pluspunten?

  • Hij ruikt onwijs lekker
  • Hij verbetert je concentratie vermogen (of zorgt er in ieder geval voor dat je goed wakker wordt ‘s ochtends
  • Zit in een leuke verpakking
  • Het is een jelly, wat wil je nog meer?

Lush shower jelly is in de webshop te koop en deze whoosh kost €6,05 voor 100gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.