Loading...
Beauty

Review: L’oreal Sublime Soft verzachtend micellair water

image

Hoewel ik vaak ook beauty-missers tegen kom, wordt mijn badkamer de laatste tijd steeds meer gevuld met favorieten. Gewone favorieten, maar ook échte favorieten. Daar is de L’oréal Sublime Soft verzachtend micellair water er een van. Voor sommigen misschien geen wonderproduct, maar voor mij zeker wel een toppertje door zijn multifunctionaliteit. Let me show you…

image

Micellair water. Ik moet zeggen dat ik dit niet veel terug zie, maar er al wel eerder over had gehoord aangezien veel mensen dol zijn op het micellair water van bioderma. Micellair water is water met micellen. Dat zijn “clustertjes” dit vet en vuil aan zich hechten. Easy peasy dus!

Op de verpakking staat dat Sublime Soft 1. reinigt, 2. make-up verwijdert en 3. tonifeert en kalmeert. Perfect dus om mijn huid aan te pakken en tegelijkertijd te reinigen en mijn make-up te verwijderen. Doe een paar druppels op een watje, dep het op je (oog)make-up en laat je verbazen.

image

De substantie is compleet kleurloos en ontzettend vloeibaar (ja eh.. water he) je moet dus voorzichtig zijn, want het is niet erg makkelijk te doseren. En wanneer je het voor je oog make-up gebruikt is een compleet doordrenkt watje niet prettig. Ik raad aan een half watje te bedekken met het water, en het dan over het hele watje te verspreiden door hem even dubbel te drukken.

Met een kant van een watje kun je makkelijk je mascara en oogpotlood van twee ogen verwijderen. Met de andere kant haal je dan je oogschaduw er af en je bent klaar. Nog een watje, en beetje doordrenken en daarmee je gezicht afnemen en je voelt weer helemaal fris.

Het spul is totaal niet agressief maar werkt ontzettend goed. Mijn make-up is in een oogwenk verdwenen en mijn huid voelt lekker fris aan. Hij is bovendien voor de droge en/of gevoelige huid te gebruiken. Ik heb van beiden geen last, maar kan me erg goed voorstellen dat hij voor iedereen geschikt is. Het product voelt zacht aan en je voelt niets van een chemische reactie op je huid.  Een prettig product dat zeker mee op vakantie mag!

Heb jij het micellair water van L’oréal al gebruikt? Wat vind je ervan?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.