Loading...
Beauty

Review: Lancaster Aquamilk cream

Ik heb besloten geen artikelen meer te maken van de boxen die ik ontvang en wat daarin zit, je kan dit overal op internet terug vinden, dus echt een toegevoegde waarde heeft het niet meer helaas. Wat ik wél graag doe is je de producten stuk voor stuk laten zien en een aantal te reviewen. Zo ook dus deze Aquamilk cream van Lancaster! Lancaster is een behoorlijk vooraanstaand merk als je het hebt over huidverzorging. En fun, ik heb nog geen enkel product van Lancaster (denk ik..) Benieuwd of deze aquamilk het waard is?

Aquamilk is een specifieke lijn van lancaster die als hoofddoel heeft het hydrateren van de huid, zeker een must met koud weer! Het product dat ik test is de cream (crème). Een crème is meestal wat dikker dan bijvoorbeeld een fluïde (die ook in de aquamilk lijn zit) maar deze crème is ook al behoorlijk vloeibaar. Dat is meestal fijn met het aanbrengen, hij voelt dan ook niet vet aan en smeert lekker uit. Het voordeel daarvan is dat je eigenlijk nooit teveel gebruikt en zo langer met je product kunt doen!

De creme heeft gewoon een witte kleur en er is niet heel duidelijk een geur aanwezig. Heel mild ruik je wel iets, maar er een naam aan geven kan ik niet. Het hindert niet en zeker voor een product dat je op je gezicht en hals smeert is het fijn om geen supersterke geur te hebben; het kan vervelend gaan ruiken wanneer je een luchtje op sprayt, maar dat is hier niet het geval!

De creme bevat honing en plantaardige kokosnoot extracten; deze zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd, gevoed en beschermt wordt. Hij is te gebruiken door iedereen; jong tot oud en zeer geschikt als dagcrème. Ik heb van mezelf geen droge huid, maar met dit weer kan ook ik wel een extraatje gebruiken. Deze crème van Lancaster vult mijn behoeftes goed aan; ik heb de hele dag een soepele huid en hij voelt lekker zacht aan!

In principe zou ik de aquamilk cream van Lancaster wel aanraden, zeker ook voor de wat oudere huidjes. Een klein nadeel is met Lancaster vaak de prijs: voor 50ml betaal je hier €24,90 — Niet super duur, maar een beetje prijzig. Voor degene die dat niet willen uitgeven zou ik eerder een wat goedkoper producten aanrader, er zijn veel crèmes die net zo goed hydrateren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.